Libnet.ro
UNICEF

07:16

Judetele din Romania unde masca e obligatorie peste tot. Cu ce o poti inlocui

Playtech Playtech,
Judetele din Romania unde masca e obligatorie peste tot. Cu ce o poti inlocui

Romania este martora unei involutii incredibile. Lunile trec, iar situatia in loc se se amelioreze, o ia la goana. inca judet din tara impune purtarea mastii chiar si pe strada. in ce loc protectia a devenit in sfarsit aliatul numarul 1 al cetatenilor? Judetul din Romania unde masca de protectie e obligatorie peste tot Situatia . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Judetele din Romania cu cea mai mica rata de incidenta a noului coronavirus

Valorile cu privire la rata de pozitivare si numarul de infectari se afla pe un puternic trend ascendent in Romania. Autoritatile iau in calcul noi restrictii. Bucuresti, Valcea si Iasi sunt zonele cu cei.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

Judetul din Romania in care masca de protectie este obligatorie peste tot. Poate fi si o esarfa!

Masca de protectie este obligatorie in tot judetul Caras-Severin, a anuntat, joi, Prefectura.

Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat. Cand va deveni masca obligatorie si pe strada

In conditiile cresterii numarului de noi infectari, Klaus Iohannis a vorbit astazi despre noile restrictii ce se vor lua. Printre acestea a vorbit si despre obligativitatea purtarii pstilor pe strada. Aceasta nou conferinta vine pe fondul cresterii numarului de infectii si la nivelul Capitalei. Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat in conferinta de presa, din .

Cele mai periculoase alimente din lume. Sunt mortale, dar oamenii tot le consuma

Unele dintre cele mai periculoase alimente de pe planeta sunt considerate delicatese in unele tari. Pregateste-le gresit si poti muri. incearca aceste alimente pe propriul risc. Cele mai periculoase alimente din lume, delicatese in unele tari Fugu Pufferfish) Unde: Japonia Cum se mananca: Pufferfish este o delicatesa in Japonia. Poate fi consumat prajit, crud .

Piata auto din Romania a avut o revenire spectaculoasa in septembrie, cu o crestere de aproape 80% Vanzarile Dacia in Europa au crescut cu peste 30%

Vesti bune pentru paiata auto romaneaca. Potrivit datelor publicate vineri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), piata auto din Romania a inregistrat o crestere de 79,9% in septembrie.

Numarul spitalizarilor s-a prabusit la jumatate fata de anul 2019. Peste jumatate dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia a avut un impact negativ asupra ingrijirii medicale, iar afectiunea de care sufera s-a agravat

Peste jumatate 51%) dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia de coronavirus a avut un impact negativ asupra calitatii ingrijirilor medicale primite, iar numarul total al spitalizarilor la nivel national s-a prabusit dramatic in perioada martie august 2020: cu 48% mai putine decat in perioada similara din 2019, arata raportul Impactul pandemiei COVID-19 asupra accesului bolnavilor cronici la servicii medicale in Romania, realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Efectul va fi deteriorarea starii de sanatate a bolnavilor cronici si cresterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. in plus, dintre spitalele desemnate COVID-19 de faza I, faza II sau de suport), doua treimi au acreditari de categorii inferioare, ceea ce nu garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor COVID-19.

Este oficial. O noua localitate din Romania a intrat de astazi in carantina. Oamenii pot iesi din casa doar in cazuri exceptionale

Pandemia de COVID-19 atinge cote alarmante, iar numarul tot mai mare de cazuri conduce Romania catre o carantina nationala. incepand de astazi, de la ora 5:00, o zona dintr-o comuna din Galati a intrat in carantina, timp de 14 zile. Decizia autoritatilor de a restrictiona accesul pe aceste strazi a venit dupa ce rata de .

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )