Libnet.ro
UNICEF

01:05

10.417 de infectari cu noul coronavirus in Romania, dupa ce au fost inregistrate 321 de noi cazuri

Adevărul Adevărul,
10.417 de infectari cu noul coronavirus in Romania, dupa ce au fost inregistrate 321 de noi cazuri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns vineri la 10. 417 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 321 de cazuri noi. in acelasi timp, sunt inregistrate 552 decese, iar2. 817 persoane s-au vindecat, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Adevărul

Romania a trecut de pragul de 10.000 de infectari cu noul coronavirus dupa ce au fost inregistrate 386 de noi cazuri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coroanvirus a ajuns joi la 10. 096 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 386 de cazuri noi. in acelasi timp sunt inregistrate 527 decese, iar 2478 de persoane s-au vindecat.

Cine sunt cei 18 medici care decid cum este gestionata criza coronavirus in Romania, dupa inlaturarea lui Streinu Cercel

Componenta Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID-19 a fost modificata astazi de Ministerul Sanatatii, odata cu inlaturarea lui Adrian Streinu Cercel de la conducerea ei in urma controverselor starnite in spatiul public de planul Vacanta mare de gestionare a crizei. Noul presedinte al comisiei este Adriana Pistol, director in cadrul Institutului National de Sanatate Publica de 15 ani. Din comisie face parte, in premiera, si Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, cunoscut ca medicul care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus.

Bilant negru: inca sapte decese au fost inregistrate vineri. Bilantul ajunge la 552

Numarul romanilor care au murit in urma epidemiei cu noul coronavirus a sarit de 550. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat astazi noile cifre ale deceselor.

VIDEO Muzica populara, in doliu. Un indragit interpret a fost ucis de noul coronavirus

Unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica populara din Romania a fost ucis de noul coronavirus. Nelu Balasoiu, care a detinut o ferma in Baragan, in comuna Jegalia, se afla de mai mult timp la un centru de ingrijire pentru batrani din Suceava.

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 516

Alte patru noi decese au fost confrimate miercuri in randul pacientilor infectati cu cornavirus, ceea ce duce bilantul pentru aceasta zi la 18 decese. Numarul total al persoanelor care si-au pierdut viata in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 516. Ultimele patru persoane care si-au pierdut viata sunt pantru barbati cu varstele de 93, 69, 58 si 73 de ani.

CORONAVIRUS. Romania a depasit 10.000 de cazuri de COVID-19. 386 de noi imbolnaviri, confirmate in ultimele 24 de ore. 236 de pacienti sunt internati la terapie intensiva (VIDEO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, ca la nivel national au fost confirmate 10. 096 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, cu 386 mai multe decat la raportarea facuta miercuri. Din.

11 cetateni din Motru au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Orasul risca sa se transforme intr-un focar

Municipiul Motru, din judetul Gorj, tinde sa se transforme intr-un focar, dupa ce 11 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

inca o asistenta medicala din Tandarei, depistata cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale, infectate cu noul coronavirus a ajuns la 8 in judetul Ialomita, dupa ceo asistenta de la Spitalul Orasenesc din Tandarei a fost confirmata pozitiv.

INTERVIU Cat de imprevizibila este infectia cu noul coronavirus: Se poate transforma brusc intr-o afectiune severa dupa o saptamana de simptome usoare

Infectia cu noul coronavirus este o afectiune extrem de imprevizibila, iar automedicatia si lipsa unei discutii cu medicul, in momentul in care apar simptome suspecte, nu sunt recomandate sub nicio forma, declara Adrian Pana, medic primar sanatate publica si medic specialist epidemiolog, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Chiar daca 80% dintre cei infectati fac forme usoare de boala sau asimptomatice), in cazul persoanelor care au forme usoare exista riscul ca, dupa o saptamana, afectiunea sa se transforme intr-una severa. VIDEO Interviu cu militarul care conduce spitalul din Focsani: Astazi noi ne confruntam cu un veritabil razboi biologic, aceasta infectie cu SARS-CoV-2 Imagini din spital.

inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit Romania a depasit pragul de 500 de decese

Inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aju.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )