Libnet.ro
UNICEF

20:45

inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit Romania a depasit pragul de 500 de decese

România Liberă România Liberă,
inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit Romania a depasit pragul de 500 de decese

Inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aju. continuă pe România Liberă

Alti 16 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor se ridica la 498

Alte 16 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate marti seara, astfel ca bilantul a urcat la 498.

Peste 300 de persoane confirmate cu noul coronavirus la un centru de recuperare neuropsihologica din Suceava

Un numar de 301 de persoane de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica Sasca Mica au fost confirmate pozitiv la testul impotriva noului coronavirus, potrivit unui raspuns al DSP Suceava la solicitarea Adevarul.

Alte noua persoane infectate cu coronavirus au murit in Romania, iar bilantul ajunge la 507 decese. Printre ultimele victime, o femeie de 32 de ani

Alte noua persoane infectate cu coronavirus au murit in Romania, anunta, miercuri, Grupul de Comunicare Strategica, iar printre victime este si o tanara de 32 de ani.

in ziua de Paste, in Vrancea sunt 249 de persoane infectate cu coronavirus. Jumatate din testele facute de DSP in ultimele 24 de ore au iesit pozitive

Pana duminica, 19 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 8. 746 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1. 892 au fost declarate vindecate si externate.

Patru noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 516

Alte patru noi decese au fost confrimate miercuri in randul pacientilor infectati cu cornavirus, ceea ce duce bilantul pentru aceasta zi la 18 decese. Numarul total al persoanelor care si-au pierdut viata in urma infectiei cu noul coronavirus a ajuns la 516. Ultimele patru persoane care si-au pierdut viata sunt pantru barbati cu varstele de 93, 69, 58 si 73 de ani.

Ministerul Sanatatii: Un medic din Constanta, infectat cu noul coronavirus, a murit

Un medic din Constanta, in varsta de 62 de ani, infectat cu noul coronavirus, a murit, a anuntat mie.

inca o asistenta medicala din Tandarei, depistata cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale, infectate cu noul coronavirus a ajuns la 8 in judetul Ialomita, dupa ceo asistenta de la Spitalul Orasenesc din Tandarei a fost confirmata pozitiv.

inca un angajat al Penitenciarului Giurgiu a contactat noul coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, contact al politistului de penitenciare testat pozitiv pentru SARS-CoV-2 pe 17 aprilie, a primit confirmarea infectarii cu noul coronavirus.

Municipiul Motru tinde sa se transforme intr-un focar de COVID-19. Sase persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus si alte sase sunt internate in spital

Municipiul Motru, din judetul Gprj, tinde sa se transforme intr-un focar, dupa ce sase persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

11 cetateni din Motru au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Orasul risca sa se transforme intr-un focar

Municipiul Motru, din judetul Gorj, tinde sa se transforme intr-un focar, dupa ce 11 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )