Libnet.ro
UNICEF

20:30

11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
11 companii, interesate sa transporte gaze naturale din Romania in Ucraina

Un numar de 11 companii si-au exprimat interesul pentru a transporta gaze naturale din Romania in Ucraina prin conducta Trans-Balkan, a anuntat, vineri, compania Ukrtransgaz, operatorul retelei de gazoducte din Ucraina, la finalul procedurii de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta, informeaza Interfax, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Interes puternic pentru exportul gazelor din Romnia n Ucraina: 11 companii concureaza pentru transportul gazelor prin coridorul Trans-Balkan

Exportul gazelor din Romania in Ucraina prezinta mare interes, motiv pentru care 11 companii si-au exprimat intentia in acest sens, in cadrul unei proceduri de evaluare a cererii pietei pentru aceasta ruta. 11 companii de top din Europa si Ucraina si-au exprimat interesul in transportul de gaze naturale din Romania in Ucraina pentru o capacitate totala de pana la 10 miliarde metri cubi pe an, adica de doua ori mai mult decat capacitatea conductei, a informat Ukrtransgaz, potrivit Interfax, citat de Agerpres. Pentru ca acest export sa fie posibil, compania romaneasca Transgaz va trebui sa realizeze investitii pentru transportul gazelor din Marea Neagra pana la conductele care formeaza coridorul Trans-Balkan.

Toti soferii de Dacia trebuie sa stie asta: Adevarul despre testele de siguranta cu masina numarul unu din Romania!

Capitolul siguranta a fost unul din punctele slabe ale autoturismelor Dacia de-a lungul timpului, dar producatorul romanesc a reusit sa arate semne vizibile de imbunatatire in ultimii ani. Majoritatea.

Sat din Romania, atacat cu rachete

Mare spaima au tras, in urma cu cateva zile, oamenii din comuna Botesti, Vaslui, atunci cand au vazut ca din cer incep sa cada bombe, in tarina lor, dupa ce isi prasise porumbul intaia oara. Mai.

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

FOTO Competitia de 2.1 miliarde de euro pentru sistemele de aparare aeriana pe raza scurta si foarte scurta. Care sunt marile companii interesate si ce rachete pun la bataie pentru Romnia

Dupa achizitia sistemului de rachete Patriot de aparare sol-aer cu bataie lunga, Romania va demara procesul de achizitie a unor noi sisteme antiaeriene cu rachete pentru raza scurta si foarte scurta - VSHORAD/SHORAD dupa denumirea in engleza. Parlamentul a aprobat inca din 2017 programul de circa 2. 1 miliarde de euro, dar procedurile urmeaza a fi lansate abia in viitorul apropiat. Lupta pentru sistemele VSHORAD/SHORAD se anunta inca de pe acum una foarte stransa, cu nume mari din domeniul apararii ce s-au aratat interesate sa propuna Romaniei diferite de rachete si sisteme si sa propuna diferite tipuri de colaborari cu industria locala. Vezi in articol detalii legate de program, de ce ar avea Romania nevoie de el si ce oferte aduc pe masa companiile interesate.

SOCANT! O cunoscuta vedeta din Romania a intrat in coma! TOTUL s-a intamplat pe MASA DE OPERATIE

Cantareata Maria Andria a dezvaluit clipele de cosmar prin care a fost nevoita sa treaca in urma unor interventii chirurgicale. Artista a mers la medic sa-si scoata polipii, iar in acel moment, medicul ar.

Mama lui Ethan Hawke isi VINDE CASA din Romania! Cum arata frumoasa proprietate (FOTO)

Stabilita in Romania de 18 ani, Leslie Hawk, mama celebrului actor Ethan Hawke, s-a hotarat sa-si vanda casa situata in zona Dealu Mare. Trebuie sa-mi vand casa, care este la o ora si 20 de minute.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )