Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sat din Romania, atacat cu rachete

Antena3 Antena3,
Sat din Romania, atacat cu rachete

Mare spaima au tras, in urma cu cateva zile, oamenii din comuna Botesti, Vaslui, atunci cand au vazut ca din cer incep sa cada bombe, in tarina lor, dupa ce isi prasise porumbul intaia oara. Mai. continuă pe Antena3

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

Schimbari organizationale pentru sediul din Romania

ESky Group, compania care detine eSky Travel Search pe piata din Romania, anunta decizia Carlei Boangiu, country manager, de a-si continua cariera profesionala alaturi de o alta companie, dupa aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din Romania va fi supervizata mai departe de catre Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua si statutul de reprezentant legal al companiei, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se retrage de la lucrarile Comisiei parlamentare

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a anuntat marti ca se retrage de la lucrarile Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, sustinand ca scopul pe care si l-au propus reprezentantii autoritatii legislative nu pare a fi legat de.

Situatie socanta la un meci de fotbal din Romania. Arbitrul a fost batut crunt pe teren, apoi a fost atacat la vestiar

Arbitrul Mihai Domsa a fost batut crunt la un meci fara miza, apoi a fost atacat si la vestiar! Un meci fara nicio miza din Campionatul Judetean Alba s-a transformat intr-un razboi pe care jucatorii l-.

Romania, cea mai mare INFLATIE din UE! Date iNGRIJORATOARE ale experitilor europeni

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana UE), se arata intr-un raport Eurostat. Potrivit biroului de statistica al Comisiei Europene, inflatia a fost de 4,3%, de trei ori .

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat, in aprilie, cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 4,3%, dupa 4% in martie, potrivit datelor publicate, astzazi, de biroul european de statistica Eurostat.

Crater urias pe un drum national din Romania. Soseaua s-a surpat pe o distanta de cativa metri - VIDEO

Drumul National care leaga Dejul de Baia Mare s-a surpat pentru a treia oara. O groapa uriasa, adanca de doi metri, a aparut in zona Pasului Mesteacan, in urma ploilor din ultimele zile. Drumarii care.

DEZASTRU in Padurile din Romania: 400.000 de metri cubi de masa lemnoasa au fost transportati ILEGAL

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat, joi, la Timisoara, ca 400. 000 de metri cubi de masa lemnoasa au fost transportati ilegal anul trecut. Din analiza care s-a facut anul trecut, din.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de furtuna si grinina in mai multe zone din Romania

Meteorologii au emis, joi, o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna si grindina pentru judetul Tulcea si localitati din judetul Constanta, valabila pana la ora 10:30. Potrivit Administratiei.

ALERTA! Un cunoscut preot din Romania s-a impuscat in cap. Detalii de ultim moment

Preotul Pele Cucu din localitatea Hasmas, judetul Arad, s-a impuscat in cap cu o arma de vanatoare de calibru 12 mm. inca nu se stie cum s-a intamplat accidentul. Nu se stie exact cum s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )