Libnet.ro
UNICEF

13:31

114 milioane euro fonduri europene pentru educatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
114 milioane euro fonduri europene pentru educatie

Ministerul Educatiei Nationale a semnat doua contracte de finantare din fonduri europene, in valoare totala de 114 milioane euro. continuă pe Wall-Street Ro

Rovana Plumb, anunt important pentru romani. Investitii de 114 milioane de euro in sistemul educational

Contracte extrem de importante au fost semnate in aceasta saptamana de statul roman. Ministerul Educatiei a semnat doua contracte de finantare, pe fonduri europene, in valoare toatala de 114 milioane de.

Cursuri de calculatoare pentru someri si persoane dezavantajate, printr-un proiect de 5 milioane Euro

Romanii fara un loc de munca si alte persoane defavorizate vor putea sa urmeze cursuri de utilizare a calculatorului, intr-un viitor proiect de 5 milioane de euro, finantat prin Politica de coeziune a Uniunii Europene, potrivit unui ghid scos luni in dezbatere publica.

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 648 milioane euro, in primele 8 luni. Deficitul cauzat de importuri a ajuns la 5,8 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 648 milioane de euro in primele opt luni ale acestui an, in timp ce deficitul balantei de plati a ajuns la 5,83 miliarde euro, din cauza importurilor, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )