Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rovana Plumb, anunt important pentru romani. Investitii de 114 milioane de euro in sistemul educational

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, anunt important pentru romani. Investitii de 114 milioane de euro in sistemul educational

Contracte extrem de importante au fost semnate in aceasta saptamana de statul roman. Ministerul Educatiei a semnat doua contracte de finantare, pe fonduri europene, in valoare toatala de 114 milioane de. continuă pe Antena3

Anunt important pentru mii de romani. Peste cateva zile nu se mai pot cere despagubiri

Fostii proprietari de imobile nationalizate si mostenitorii acestora, care au formulat notificari in temeiul Legii nr. 10/2001 si ale caror dosare se aflau inregistrate la Autoritatea Nationala pentru.

Anunt important pentru soferii bucuresteni

Primaria Capitalei anunta ca incepand din noaptea de sambata spre duminica si in cursul zilei de duminica se vor desfasura lucrari de reparatii in carosabil pe DN1 Bucuresti-Ploiesti, tronsonul.

Anunt important pentru profesori: Vor fi suplimentate posturi in 11 judete si Bucuresti

Numarul posturilor din unitatile de invatamant preuniversitar de stat in anul scolar 2018-2019 va fi suplimentat in 11 judete si in municipiul Bucuresti cu 1. 336, a declarat prim-ministrul Viorica.

Un nou scandal mocneste in PSD. Rovana Plumb reactioneaza in premiera la acuzatiile extrem de dure lansate de Corina Cretu

Un alt scandal mocneste in PSD. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, reactioneaza in premiera la acuzatiile extrem de dure lansate de Corina Cretu. Plumb spune ca va avea in urmatoarea.

Edupedu: Reducerea celor 4.000 de posturi din nvatamnt a fost anulata / Rovana Plumb: S-a corectat ordinul

Reducerea celor 4. 000 de posturi in invatamant a fost anulata. Rovana Plumb, ministrul interimar al Educatiei, a declarat pentru Edupedu. ro ca s-a corectat ordinul care fusese semnat de Valentin Popa.

Prima reactie din Guvern, dupa criticile dure ale Corinei Cretu. Rovana Plumb: O sa o ntreb de unde au aparut acele nemultumiri

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca afirmatiile comisarului european Corina Cretu la adresa Guvernului le interpreteaza intr-un registru politic, subliniind ca relatia dintre ministerul pe care il conduce si Bruxelles este corecta, de sprijin.

Ministerul Turismului din Israel, buget de 200 MIL. euro pentru promovare: Investitii in infrastructura turistica si subventii pentru hotelieri si companii aeriene

In martie 2018, ministrul Bogdan Trif anunta ca bugetul de promovare al Ministerului Turismului pentru anul curent va fi de 13 milioane de lei. In Israel, o destinatie care atrage tot mai multi turisti romani, Ministerul Turismului are un buget de 200.

SOC in muzica populara! FUEGO, in lacrimi! Este vorba despre marea cantareata IRINA LOGHIN! Anunt cutremurator pentru fani

Indragitul cantaret Fuego a recunoscut respectul pe care il poarta pentru marea cantareata Irina Loghin! Recent, acesta a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare despre prietenia.

Doua minivacante pentru romani la finalul acestui an! Vezi cand sunt programate

E rost de distractie! Pe romani ii asteapta doua minivacate pana la finalul anului. Potrivit Codului Muncii, 30 noiembrie si 1 decembrie sunt zile libere. De asemenea, 24 si 25 decembrie Ajunului Craci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )