Libnet.ro
UNICEF

22:30

12 asiguratori din Romania au o capacitate de despagubire de 1,45 miliarde euro, cu 60% peste daunele pe care le-ar produce un cutremur precum cel din 1977 - evaluare a brokerului de reasigurare AON Benfield

Hotnews Hotnews,
 12 asiguratori din Romania au o capacitate de despagubire de 1,45 miliarde euro, cu 60% peste daunele pe care le-ar produce un cutremur precum cel din 1977 - evaluare a brokerului de reasigurare AON Benfield

Allianz-Tiriac , Asirom, Astra, Carpatica, Certasig, Euroins, Garanta, Generali, Gothaer, Groupama, Omniasig si Uniqa, care detin aproape 84% din piata de asigurari, au o capacitate de despagubire disponibila, prin protectiile de reasigurare cumparate pentru acest an, de peste 1,45 miliarde de euro, cu aproape 60% peste daunele pe care le-ar produce un cutremur ca cel din 1977 proprietatilor asigurate in prezent, daune estimate la 909 milioane euro, se arata intr-o analiza realizata de AON Benfield, unul dintre cei mai mari brokeri de reasigurare din lume, la solicitarea UNSAR. continuă pe Hotnews

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

Rusia va stationa bombardiere strategice in Crimeea pentru a contracara instalatiile NATO din Romania. NATO: Masura poate avea implicatii pentru stabilitatea regiunii

Rusia intentioneaza sa stationeze bombardiere strategice de tip Tupolev in Crimeea, intr-o incercare de a contracara instalatiilor antibalistice NATO din Romania, informeaza Newsweek. Masura avuta in vedere.

Orasul din Romania in care se va face primul transplant de mana din tara

Medicii clujeni sunt la numai cativa pasi de o noua premiera: realizarea primului transplant de mana din tara. Procedura ar putea fi efectuata in cateva luni, imediat ce se obtin aprobarile necesare.

O artista din Romania, la un pas de viol. Peste 360.000 de oameni au semnat petitia pentru arestarea violatorilor

Peste 360. 000 de oameni au semnat pana acum o petitie pentru arestarea violatorilor. Atitudine au luat si artistii din Romania, tot mai revoltati fata de superficialitatea cu care autoritatie au tratat cazul.

CC: Fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE, in 2010

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a confirmat ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE in domeniul concurentei, asa cum a constatat Consiliul Concurentei CC) din Romania in 2010, in urma unei investigatii derulate pe aceasa piata, potrivit unui comunicat de presa.

Consiliul Concurentei: Curtea de Justitie a UE confirma ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele europene in domeniul concurentei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a confirmat ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE in domeniul concurentei, asa cum a constatat Consiliul Concurentei din Romania in 2010, in urma unei investigatii derulate pe aceasa piata, informeaza Consiliul Concurentei. Acesta a amendat, in anul 2010, cu peste 5,2 milioane lei aproximativ 1,22 milioane Euro) 14 companii care au participat la o intelegere anticoncurentiala pe piata administrarii private a fondurilor de pensii obligatorii Pilonul II) din Romania.

Clasament WTA: Pozitiile sportivelor din Romania

WTA a publicat luni clasamentul actualizat. Simona Halep se mentine pe locul 3 fiind in continuare cea mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania.

Rusia ar putea mobiliza avioane contra sistemului antiracheta din Romania

Fortele Aeriene ruse intentioneaza sa stationeze bombardiere strategice de tip Tupolev in Crimeea, ca modalitate de contracarare a instalatiilor antibalistice NATO din Romania, Alianta Nord-Atlantica condamnand suplimentarea fortelor si avertizand ca.

Aproape 18% dintre locuintele din Romania aveau asigurare obligatorie

Numarul politelor active de asigurare obligatorie a locuintei PAD) a crescut in primul semestru cu 14. 788, la 1. 117, astfel ca, la jumatatea acestui an, 17,7% din cele 8,5 milioane de locuinte din Romania aveau asigurare obligatorie, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID), societatea care emite acest tip de asigurari.

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial in august

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial la inceputul lunii august. CNADNR a suplimentat echipele pentru ca lucrarile sa poata fi incheiate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )