Libnet.ro
UNICEF

21:15

12 braileni plasati in carantina. Niciun caz de infectie cu coronavirus nu a fost confirmat in judetul Braila

Adevărul Adevărul,
12 braileni plasati in carantina. Niciun caz de infectie cu coronavirus nu a fost confirmat in judetul Braila

10 dintre persoanele plasate in carantina au venit in ultimele zile din Italia, fiind cazate intr-un centru special amenajat in acest scop. continuă pe Adevărul

Un nou caz de infectie cu coronavirus. Pacientul 49: femeie venita din Italia, aflata in carantina in Arad

Autoritatile au confirmat joi dupa-amiaza cel de-al 49-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania. Este vorba de o femeie de 45 de ani, venita din Italia si aflata in carantina in Arad.

Al treilea caz de infectie cu coronavirus in Hunedoara: o tanara de 26 de ani. Unul dintre hunedoreni s-ar fi vindecat

Al treilea caz de infectie cu coronavirus inregistrat in judetul Hunedoara este al unei tinere de 26 de ani. Unul dintre hunedoreni a fost declarat vindecat.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 50

ACTUALIZARE - 50 de cazuri confirmate in Romania. Pacientul 50 este o femeie din Neamt, revenita dintr-o zona de carantina din Italia. --- * ACTUALIZARE - Al 49 - lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, joi, in tara noastra, o femeie de 45 de ani, venita din Italia, aflata in carantina in Arad.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Al 49 - lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, joi, in tara noastra, o femeie de 45 de ani, venita din Italia, aflata in carantina in Arad. --- *ACTUALIZARE- inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate joi, bilantul imbolnavirilor ajungand la 49 persoane, conform datelor Institutului National de Sanatate Publica INSP). --- *ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 47.

Caz confirmat de coronavirus la Juventus. Rugani, diagnosticat, dupa ce a stat alaturi de Cristiano Ronaldoco

Juventus Torino are un caz confirmat de coronavirus, dupa ce Daniele Rugani a fost depistat pozitiv, la trei zile dupa ce a stat alaturi de Cristiano Ronaldoco la meciul cu Inter Milano.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 39

ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 37

ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 38

ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 36

ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

inca un caz de coronavirus confirmat in Romania. in total, 32 de persoane infectate

Un nou caz de coronavirus in Romania. Numarul celor confirmati ajunge la 32.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )