Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al treilea caz de infectie cu coronavirus in Hunedoara: o tanara de 26 de ani. Unul dintre hunedoreni s-ar fi vindecat

Adevărul Adevărul,
Al treilea caz de infectie cu coronavirus in Hunedoara: o tanara de 26 de ani. Unul dintre hunedoreni s-ar fi vindecat

Al treilea caz de infectie cu coronavirus inregistrat in judetul Hunedoara este al unei tinere de 26 de ani. Unul dintre hunedoreni a fost declarat vindecat. continuă pe Adevărul

Al treilea caz de coronavirus printre functionarii europeni

Un al doilea functionar al Consiliului Uniunii Europene, institutia comunitara de la Bruxelles in care sunt reprezentate statele membre, a fost testat pozitiv pentru coronavirusul COVID-19, a declarat vineri pentru AFP o sursa diplomatica, noteaza Agerpres. Este al treilea caz de coronavirus inregistrat in randul functionarilor europeni.

Al doilea caz de coronavirus in judetul Hunedoara: o adolescenta de 16 ani revenita din Italia

Doua cazuri de infectie cu coronavirus au fost inregistrate in judetul Hunedoara: un barbat de 45 de ani si o tanara de 16 ani.

Al 13-lea caz de infectare cu coronavirus depistat in Romania. Un barbat de 72 de ani, din Galati, revenit recent din Lombardia

Autoritatile romane au confirmat ca, sambata, a fost depistat un al 13-lea caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbat din Galati, in varsta de 72 de ani, ce a reve.

Un nou caz de coronavirus confirmat in Romania

In cursul zilei de 08 martie 2020 al paisprezecelea caz de coronavirus - COVID 19 - a fost confirmat la o femeie de 42 de ani din Bucuresti, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Doua cazuri de coronavirus confirmate duminica: o bucuresteanca de 42 de ani si o femeie din Mures, de 70 de ani. Numarul total de pacienti: 15

Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate duminica. Este vorba de o bucuresteanca de 42 de ani si o femeie de 70 de ani din Mures. Numarul pacientilor cu diagnostic de COVID-19 ajunge astfel la 15.

Al 14-lea caz de coronavirus, confirmat in Romania, la o femeie din Bucuresti

Autoritatile au anuntat, duminica, al 14-lea caz de coronavirus din Romania, la o femeie din Bucures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )