Libnet.ro
UNICEF

08:30

12 obstacole in calea armoniei in cuplu: care sunt cele mai frecvente greseli ale partenerilor, potrivit psihologului

Adevărul Adevărul,
12 obstacole in calea armoniei in cuplu: care sunt cele mai frecvente greseli ale partenerilor, potrivit psihologului

Intr-o lume in care stresul reprezinta un factor perturbator tot mai raspandit, armonia de cuplu este cautata de tot mai multi parteneri, care au inteles mai mult ca oricand necesitatea unui psiholog in tot acest proces. continuă pe Adevărul

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

Alerta METEO: Se anunta o vreme teribila in TOATA Romania. Care sunt cele mai afectate zone

Duminica, instabilitatea vremii se va mentine in vestul, centrul si nordul tarii, unde local vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Cantitatile de apa estimate a se acumula vor ajung.

in 1960, aceste orase nu existau pe harta. Astazi, unele dintre ele sunt cele mai bogate din lume

In ultimii 50 de ani, harta lumii a suferit modificari importante. Mai multe orase care nu existau in 1960 au devenit acum adevarate metropole. Iata care sunt locurile ce nu existau acum o jumatate de secol si cum.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamente.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache. Proiectul votat astazi n Senat

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamentePe cine salveaza Comisia Iordache? Lista posibililor beneficiari ai redefinirii abuzului in serviciu DNA evalueaza impactul redefinirii abuzului in serviciu, in varianta Ministerului Justitiei: achitari si clasari pe banda rulanta in instante, daca modificarile intra in vigoare .

CCJ ar putea pronunta sentinta n dosarul ANRP n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta vineri sentinta in dosarul ANRP in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, scrie Agerpres.

Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Cele mai bogate 25 de familii din lume controleaza 1. 100 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate in indexul miliardarilor realizat de Bloomberg.

Criza politica din Germania se accentueaza / O ultima runda de negocieri, luni / Care sunt cauzele si scenariile posibile

Angela Merkel si aripa de dreapta a fragilei coalitii a cancelarului incearca luni o ultima tentativa de a rezolva conflictul privind migrantii, care ameninta guvernul de la Berlin dar si coeziunea europeana, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )