Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Adevărul Adevărul,
Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Cele mai bogate 25 de familii din lume controleaza 1. 100 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate in indexul miliardarilor realizat de Bloomberg. continuă pe Adevărul

in 1960, aceste orase nu existau pe harta. Astazi, unele dintre ele sunt cele mai bogate din lume

In ultimii 50 de ani, harta lumii a suferit modificari importante. Mai multe orase care nu existau in 1960 au devenit acum adevarate metropole. Iata care sunt locurile ce nu existau acum o jumatate de secol si cum.

HOROSCOP. Ei sunt cei mai buni tati ai zodiacului

Exista anumiti barbati care sunt tati foarte buni pentru copiii lor. Un rol foarte important in joaca aici si zodia in care s-au nascut. Iata care sunt cei mai buni tati ai zodiacului. VARSATOR - Varsatorul.

VIDEO Cele mai simpatice momente din istoria robotului Asimo care va fi pensionat de Honda

Honda nu va mai investi in dezvoltarea Asimo, unul dintre cei mai simpatici roboti umanoizi, care in ultimii 13 ani a facut mii de prezentari si a devenit tot mai sofisticat. Asimo a avut multe momente simpatice: a dansat, a batut penalty-uri, a invatat sa duca cu grija tavi, dar a si cazut pe scari. in articol puteti vedea si ce a facut cand a vizitat Romania, in 2010.

Oratorii Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Care au fost cele mai importante discursuri rostite in fata celor 100.000 de romani veniti la Alba Iulia

Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia a avut 11 oratori, dintre care opt au luat cuvantul in Sala Unirii. Discursurile lor nu sunt egale sub aspectul importantei, dar sunt inspirate de acelasi program politic si ideile pe care le contin sunt convergente.

Donald Tusk: UE trebuie sa se pregateasca de cele mai pesimiste scenarii n relatia cu SUA / Un oficial european vorbeste de o noua doctrina americana unde nu sunt prieteni si nici dusmani

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a cerut miercuri UE sa se pregateasca pentru scenariile cele mai pesimiste cu Statele Unite conduse de Donald Trump, cu putin timp inainte de inceperea unui summit european de doua zile la Bruxelles, scrie AFP.

Melania Trump, cele mai comentate aparitii vestimentare

Melania Trump este considerata una dintre cele mai versatile Prime Doamne ale Casei Albe. Daca ceva este clar, e faptul ca ea nu alege brand-uri pentru buzunarele tuturor, din contra tinteste spre colectii de lux si tinute personalizate. Iata care au fost cele mai comentate pana acum.

Donald Tusk ii avertizeaza pe liderii UE sa fie pregatiti pentru cele mai pesimiste scenarii din cauza lui Donald Trump

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a avertizat miercuri pe liderii UE sa se pregateasca pentru cele mai pesimiste scenarii din cauza presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, remarcand ca dezacordurile care marcheaza relatia transatlantica depasesc cu mult razboiul comercial.

Numarul si durata incidentelor de securitate n retelele telecom au crescut n 2017: Constanta si Vaslui au fost judetele cu cele mai multe incidente / Giurgiu si Covasna, cel mai putin afectate

334 de incidente de securitate cu impact semnificativ asupra retelelor si serviciilor de comunicatii electronice au avut loc anul trecut, in crestere cu 20% fata de 2016, afectand in total peste 10 milioane de conexiuni, a anuntat miercuri arbitrul telecom ANCOM). Durata medie a unui incident a crescut de la 7 ore si 31 minute in 2016, la 8 ore si 49 minute in 2017. Judetele cu cele mai multe incidente au fost Constanta 40 incidente), Vaslui 35 incidente), Timis 32 incidente) si Buzau 31 incidente), si cel mai putin afectate au fost Giurgiu si Covasna, cu 11 incidente.

CCJ ar putea pronunta sentinta n dosarul ANRP n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta vineri sentinta in dosarul ANRP in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, scrie Agerpres.

Business report: Guvernul concureaza dur cu economia privata pe banii bancilor. Care sunt multumite: munca mai putina, riscuri mai mici; Romnia, al patrulea producator de gaze din Europa, importa din Ungaria, tara care nu produce; Proiect de lege USR: Fi

Povestea fermierilor din Ialomita care exporta sute de mii de pepeni din Cehia pana in Dubai Mihai Ungurenus, un cultivator de fructe de padure din judetul Arges, a fost fascinat de modul in care lucreaza in cooperativa mai multi fermieri din. Companiile mari reprezinta doar 0,2% din firmele din UE, dar genereaza 44% din valoarea adaugata totala si 33% din locurile de munca in UE, existau in 2015 aproximativ 23,5 milioane de intreprinderi nefinanciare, dintre care.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )