Libnet.ro
UNICEF

15:00

Be EU. 120 de miliarde de euro pentru cercetare. Horizon Europe - Ce prevede noul program

Antena3 Antena3,
Be EU. 120 de miliarde de euro pentru cercetare. Horizon Europe - Ce prevede noul program

120 de miliarde de euro este suma pe care Uniunea Europeana o va aloca pentru cercetare prin programul Horizon Europe. Sub presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, acest dosar complicat ce l-a avut rapo. continuă pe Antena3

De unde provin investitorii care au imprumutat statul cu 3 miliarde euro. MFP mai vrea sa atraga inca 1,25 miliarde euro

Romania a imprumutat euroobligatiuni de 3 miliarde euro, pe 27 martie, de pe pietele financiare internationale. Au fost trei transe, de 7 ani, 15 ani si 30 de ani, iar dobanzile de 2%, 3,5% si 4,65%. Au fost interesati peste 450 de investitori. De asemenea, MFP anunta ca mai vrea sa atraga inca 1,25 miliarde euro, in cea de-a doua parte a anului. Vezi mai jos care au fost costurile in ultimii ani.

Proiectul de buget al Primariei Capitalei, in dezbatere publica: 370 de milioane de euro pentru infrastructura, 53 de milioane de euro pentru lacasuri de cult

Proiectul de buget al Primariei Capitalei pentru 2019 prevede peste 370 de milioane de euro pentru infrastructura, modernizarea transportului in comun si reabilitarea arterelor, 85 de milioane de euro pentru domeniul sanatatii, 38 de milioane de euro.

PENTRU MAI MULTE PROIECTE DE INFRASTRUCTURA DE LA NOI CE a aprobat finantari de circa doua miliarde euro

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

Cine sunt cei de la care Guvernul a imprumutat 3 miliarde euro

Ministerul Finantelor a anuntat, joi, ca a incasat cu succes fondurile aferente emisiunii de euroobligatiuni in valoare de 3 miliarde euro, lansata in data de 27 martie 2019 pe pietele financiare internationale.

Producatorul de cafea Lavazza a avut venituri de 1,87 miliarde euro in 2018, in crestere cu 9%

Producatorul italian de cafea Lavazza a raportat venituri de 1,87 miliarde euro in 2018, in crestere cu 9,3% fata de anul anterior, ca urmare a achizitiilor facute in 2017, Nims, Kicking Horse si ESP, dar si a vanzarilor inregistrate in pietele din.

Romania a atras 3 miliarde euro de pe pietele externe la costuri avantajoase

Fondurile aferente emisiunii de euroobligatiuni in valoare de 3 miliarde euro, lansata in data de 27 martie 2019 pe pietele financiare internationale, au fost incasate cu succes, astazi, de catre Ministerul Finantelor Publice. Suma atrasa prin aceasta emisiune va consolida rezerva in lei si in valuta existenta in prezent in Trezoreria Statului, la un nivel care acopera peste 7 luni din necesarul de finantare al anului 2019.

Parastas de 9.000 de euro pentru Ionela Prodan

Ana Maria Prodan a facut parastas de 9. 000 de euro pentru mama sa. Vedeta a comandat 70 de pachete cu alimente de post pe care le-a oferit pentru memoria Ionelei Prodan. Va publica si cartea Cantecul.

PLANUL JUNCKER: Fonduri europene de peste 170 milioane de euro pentru studenti si IMM-uri din Romania

Comisia Europeana CE) a anuntat, joi, ca Fondul European de Investitii FEI) a semnat patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara va beneficia de peste 170 milioane de euro pentru studenti si intreprinderi mici si mijlocii.

FEI ofera fonduri de 170 de milioane de euro pentru IMM-urile si studentii din Romania

Fondul European de Investitii FEI) a semnat miercuri patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara noastra va beneficia de fonduri de peste 170 de milioane de euro pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii si pentru a credita studentii care vor sa-si continue cursurile in strainatate.

MINISTERUL FINANTELOR: Romania a atras 3 miliarde euro de pe pietele externe

Ministerul Finantelor a incasat joi fonduri in valoare de 3 miliarde de euro aferente emisiunii de euroobligatiuni lansate in 27 martie pe pietele internationale iar suma va consolida rezerva existenta in Trezoreria Statului la un nivel care acopera peste 7 luni din necesarul de finantare al anului 2019, informeaza institutia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )