Libnet.ro
UNICEF

01:05

12.400 de persoane au renuntat la programarea pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca in ultimele 24 de ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
12.400 de persoane au renuntat la programarea pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca in ultimele 24 de ore

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, anunta ca 12. 400 de persoane au decis, in ultimele 24 de ore, sa renunte la programare pentru vaccinare cu serul AstraZeneca, dar, pe de alta parte, 14. 000 de persoane s-au programat in centrele care administreaza acest ser. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghita: Peste 12.000 de persoane au renuntat la vaccinarea cu AstraZeneca in ultimele 24 de ore. Cate s-au reprogramat si de ce nu este recomandat tratamentul anticoagulant preventiv

Valeriu Gheorghita a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, 12. 400 de persoane au renuntat la programarea pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, insa alte 14. 000 de persoane s-au programat. Gheorghita nu recomanda tratament anticoagulant preventiv.

Alexandru Rafila considera corecta decizia autoritatilor romane de a nu opri vaccinarea cu serul AstraZeneca

Profesorul Alexandru Rafila considera corecta decizia autoritatilor romane de a nu opri vaccinarea cu serul AstraZeneca si crede ca statele europene vor relua campania de imunizare cu vaccinul companiei suedeze.

Tarile europene reiau vaccinarea cu serul AstraZeneca, la indemnul Agentiei Europene a Medicamentului. Lista statelor care si-au anuntat decizia

Tarile europene reiau rand pe rand vaccinarea cu serul AstraZeneca, dupa decizia Agentiei Europene a Medicamentului, anuntata joi seara, de a mentine vaccinul in folosinta. Scopul comun al.

Mesajul unui medic despre serul AstraZeneca: Reactii adverse sunt, dar nu amenintatoare de viata

Un medic de familie din Slobozia face apel la cetateni si ii indeamna sa mearga sa se vaccineze. Andreia Radu spune ca imunizarea trebuie sa continue, fiind singurul lucru care ne poate proteja eficient de boala. in Ialomita, pana in prezent 3. 000 de persoane au fost vaccinate cu serul AstraZeneca, fara nicio problema.

Franta reia vineri vaccinarea cu serul AstraZeneca. Premierul Jean Castex astepta sa primeasca vaccinul

Autoritatile franceze au decis sa reia vineri vaccinarea impotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca, dupa anuntul autoritatilor farmaceutice europene care il considera ca fiind sigur si eficient, a.

Valeriu Gheorghita, intrebat dupa cat timp poate relua cineva schema de vaccinare, daca refuza rapelul cu serul AstraZeneca: Probabil ca un interval de 4-8 saptamani este unul rezonabil

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat marti seara, la Antena 3, ca un interval de 4-8 saptamani este rezonabil pentru reluarea schemei de vaccinare pentru o persoana care decide sa refuze rapelul cu serul AstraZeneca.

Dupa cat timp poate relua cineva schema de vaccinare daca refuza rapelul cu serul AstraZeneca. Precizarile lui Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat, marti seara, ca un interval de 4-8 saptamani este rezonabil pentru reluarea schemei de vaccinare pentru o persoana care decide sa refuze rapelul cu serul AstraZeneca.

De astazi se pot face din nou programari pentru vaccinarea cu serul PfizerBioNTech

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca, din 23 martie, se deschid 167 de noi cabinete pentru administrarea vaccinului de la compania PfizerBioNTech. Programarile se vor putea face incepand de sambata.

ANDREI BACIU: Aproximativ 600.000 de persoane - inscrise pe listele de asteptare pentru vaccinarea anti-COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a anuntat ca, pana astazi la ora 11:00, s-au inscris aproximativ 600. 000 de persoane pe listele de asteptare pentru vaccinarea anti-COVID.

Vaccinare: Colonelul Gheorghita nu recomanda tratament anticoagulant preventiv Cate persoane au renuntat la vaccinul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, anunta ca 12. 400 de persoane au decis, in ultimele 24 de ore, sa renunte la programare pentru vaccinare cu serul AstraZeneca, dar, pe de alta parte, 14. 000 de persoane s-au programat in centrele care administreaza acest ser. El nu recomanda celor care se vaccineaza cu AstraZeneca tratament anticoagulant preventiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )