Libnet.ro
UNICEF

17:30

1.292 de cazuri de coronavirus in Romania. 24 de romani, in stare critica in spitale

Antena3 Antena3,
1.292 de cazuri de coronavirus in Romania. 24 de romani, in stare critica in spitale

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, noul bilant al pandemiei de coronavirus din Romania. Astfel, 1. 292 de cazuri au fost confirmate pana in prezent, 263 fiind doar in ultimele 24 de ore. continuă pe Antena3

VIDEOReactia emotionanta a medicilor spanioli atunci cand un pacient cu Covid-19, aflat in stare critica, respira din nou singur, fara ajutorul aparatelor

Medicii aflati in prima linie a luptei cu noul coronavirus se bucura pentru fiecare pacient salvat din ghearele mortii. Este si cazul medicilor spanioli care traiesc momente emotionante atunci cand starea unui bolnav aflat pana atunci in stare critica se amelioreaza.

Prima zi de carantina totala in Romania. Militarii romani patruleaza pe strazi VIDEO

La o ora de la intrarea in vigoare a carantinei in Romania, militarii au iesit in strada. Armata Romana are misiunea a ajuta Politia si Jandarmeria sa mentina ordinea publica. in plus, militarii vor verifica respectarea de catre cetateni a interdictiei de circulatie.

Medicamentul care a vindecat 95% dintre pacientii in stare critica, unda verde si in Statele Unite

Un medicament folosit de pacientii cu artrita ar putea fi salvarea bolnavilor de coronavirus, sunt de parere expertii chinezi, care spun ca eficienta a fost observata la 95% dintre pacientii in stare critica. FDA-ul american a dat unda verde pentru testare.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: 794 persoane, confirmate cu noul coronavirus. 30 de noi cazuri, confirmate in ultimele 7 ore (VIDEO)

Raed Arafat a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta marti seara, ca in Romania sunt 794 persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestia, 431 de oameni sunt internati, dintre care 18 sunt.

CORONAVIRUS |Romania a notificat Consiliul Europei cu privire la masurile adoptate prin instituirea starii de urgenta

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca Romania a notificat Secretarul General al Consiliului Europei cu privire la masurile adoptate odata cu instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Prin.

CORONAVIRUS |Romania a ajuns la 1.029 de imbolnaviri, cu 123 de cazuri noi. La ATI sunt internati 29 de pacienti, dintre care 23 in stare grava 823 de teste efectuate la privat, din totalul de aproape 16.000

Autoritatile romane au depistat la nivel national, pana joi - ora 13:00, 1. 029 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu 123 de pacienti diagnosticati doar de la ultima raportare, cea de miercuri. Grupul.

186 de romani infectati cu coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la 8 morti si 762 de cazuri confirmate

Pana astazi, 24 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate si externate 53 la Timisoara, 19 la Bucuresti, 3 la Craiova, 2 la Constanta, una la Cluj si una la Iasi).

Solistul trupei Rammstein, in stare critica din cauza infectiei cu coronavirus

Solistul trupei germane Rammstein, Till Lindemann, a fost diagnosticat cu coronavirus si se afla la terapie intensiva.

Coronavirus in Romania: Numarul de cazuri confirmate - 762 Ziua cu cele mai multe imbolnaviri: 186 Pacienti vindecati - 79

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 762 potrivit comunicarii de marti, ora 13. 00, a Grupului de Comunicare Strategica. De la ultima informare, au fost inregistrate alte 186 de noi cazuri de imbolnavire.

Coronavirus Thailanda va declara stare de urgenta timp de o luna

Thailanda va declara stare de urgenta incepand de joi timp de o luna, pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, a anuntat, intr-o conferinta de presa, premierul Prayuth Chan-ocha, potrivit Reuters si DPA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )