Libnet.ro
UNICEF

10:15

13 oameni au fost raniti, in urma unui accident rutier grav intre un microbuz si un autoturism, in apropiere de Petrosani

România Liberă România Liberă,
13 oameni au fost raniti, in urma unui accident rutier grav intre un microbuz si un autoturism, in apropiere de Petrosani

Planul Rosu de interventie a fost activat, la Petrosani, dupa ce 13 oameni au fost raniti in urma unui accident violent dintre un microbuz si o masina. continuă pe România Liberă

Un mort si trei raniti in urma unui incident armat la un liceu din Washington

Autoritatile au declarat ca o persoana a fost ucisa si cel putin trei au fost ranite atunci cand o persoana inarmata a deschis focul la un liceu din statul Washington, transmite AP.

VIDEO Un taximetrist a fost implicat intr-un accident in centrul municipiului. O tanara a fost ranita

O tanara a fost ranita, in urma unui accident rutier inregistrat luni seara, in Centrul Civic al municipiului Hunedoara. Doua autoturisme, dintre care un taxi, s-au ciocnit in sensul giratoriu.

VIDEO Cetateni turci, raniti intr-un accident produs langa Buzau

O autoutilitara Mercedes Vito condusa de un cetatean turc a fost implicata in noapte de marti spre miercuri intr-un grav accident rutier produs pe DN2B Buzau-Braila. intr-un moment de neatentie soferul masinii ar fi pierdut controlul directiei din cauza vitezei excesive, masina parasind carasobilul, dupa care s-a lovit violent de o teava de la un fost sistem de irigatii.

Material lemnos in valoare de un milion de lei, confiscat in urma unui control din judetul Cluj. Firma s-a ales si cu amenda

Peste 3. 800 de metri cubi au fost confiscati, in urma unui control, de politisti de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din Cluj si reprezentanti ai Garzii Forestiere din acelasi judet. Valoarea materialului lemnos depaseste un milion de euro.

FOTO Plan rosu activat la accidentul rutier grav al unui microbuz. 13 oameni au ajuns in spital, dupa impactul violent

Un accident rutier grav a avut loc pe Drumul National 66, in localitatea Aninoasa, din Valea Jiului. Un microbuz si un autoturism s-au ciocnit, iar 13 oameni au fost raniti. A fost activat planul rosu de interventie.

Plan rosu de interventie la accidentul grav al unui microbuz. 13 oameni au ajuns in spital

Un accident rutier grav a avut loc pe Drumul National 66, in localitatea Aninoasa, din Valea Jiului. Un microbuz si un autoturism s-au ciocnit iar 13 oameni au fost raniti. A fost activat Planul Rosu de interventie.

Accident tragic in Bistrita-Nasaud! Un voluntar britanic a murit, iar alti trei au fost raniti

Un cetatean britanic si alti trei conationali au fost implicati intr-un grav accident rutier produs, joi, in Bistrita-Nasaud. in urma impactului, soferul a murit pe loc. Soferul a pierdut.

Plan Rosu de interventie! 13 raniti, dupa ce un microbuz a fost implicat intr-un accident, in Hunedoara

Un microbuz in care se aflau 13 persoane si un autoturism au fost implicate intr-un accident, in judetul Hunedoara. in urma acestuia activat Planul Rosu de interventie. La fata.

VIDEO Soarta l-a impins sa plece la alarma in locul unui coleg. O spune tatal agentului de paza care a murit carbonizat, intr-un accident rutier

Moartea lui Gheorghe Nitu a provocat o mare durere in toata comuna Vadu Pasii, unde locuia impreuna cu sotia si cei doi copii. Era un om saritor, bun la suflet, calit in viata si cu o putere fizica remarcabila. De aceea, rudele si apropiatii nu isi pot explica cum a fost posibil ca muntele de om sa ramana captiv in caroseria masinii.

Accident grav in Satu Mare. 13 victime, dupa ce un autocar s-a lovit de o autoutilitara

Treisprezece persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre in judetul Satu Mare. Potrivit primelor informatii, un autocar inmatriculat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )