Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO Plan rosu activat la accidentul rutier grav al unui microbuz. 13 oameni au ajuns in spital, dupa impactul violent

Adevărul Adevărul,
FOTO Plan rosu activat la accidentul rutier grav al unui microbuz. 13 oameni au ajuns in spital, dupa impactul violent

Un accident rutier grav a avut loc pe Drumul National 66, in localitatea Aninoasa, din Valea Jiului. Un microbuz si un autoturism s-au ciocnit, iar 13 oameni au fost raniti. A fost activat planul rosu de interventie. continuă pe Adevărul

Plan rosu de interventie la accidentul grav al unui microbuz. 13 oameni au ajuns in spital

Un accident rutier grav a avut loc pe Drumul National 66, in localitatea Aninoasa, din Valea Jiului. Un microbuz si un autoturism s-au ciocnit iar 13 oameni au fost raniti. A fost activat Planul Rosu de interventie.

13 oameni au fost raniti, in urma unui accident rutier grav intre un microbuz si un autoturism, in apropiere de Petrosani

Planul Rosu de interventie a fost activat, la Petrosani, dupa ce 13 oameni au fost raniti in urma unui accident violent dintre un microbuz si o masina.

Microbuz implicat intr-un ACCIDENT GRAV in urma cu putin timp. Mai multe VICTIME. Plan ROSU de interventie

Un microbuz in care se aflau 13 persoane si un autoturism au fost implicate intr-un accident, in judetul Hunedoara. in urma acestuia activat Planul Rosu de interventie. La fata.

Plan Rosu de interventie! 13 raniti, dupa ce un microbuz a fost implicat intr-un accident, in Hunedoara

Un microbuz in care se aflau 13 persoane si un autoturism au fost implicate intr-un accident, in judetul Hunedoara. in urma acestuia activat Planul Rosu de interventie. La fata.

Plan rosu de interventie. Accident rutier cu 13 raniti in judetul Satu Mare

Cel putin 13 persoane au fost ranite, luni, dupa ce un camion si un autocar s-au ciocnit pe DN 19, in localitatea Petresti din judetul Satu Mare.

FOTO Informatii zguduitoare dupa accidentul de la Viena, unde au murit cinci romani. Soferul microbuzului a fost calcat de sapte masini

Ancheta in cazul accidentului rutier de la Viena, in urma caruia au murit cinci romani, dezvaluie informatii zguduitoare.

Radu Ille, dezvaluiri cutremuratoare despre accidentul rutier prin care a trecut: Retraiesc momentul mereu, uite ca tremur

Radu Ille a trecut prin clipe groaznice in urma cu cateva saptamani, atunci cand a fost implicat intr-un accident rutier. Artistul isi aminteste speriat ceea ce s-a.

Accident rutier grav pe DN15 A: Un englez a murit, iar alti trei se lupta sa traiasca. Acestia faceau voluntariat in Bistrita-Nasaud

In aceasta dimineata, in jurul orei 8:30, un grav accident a avut loc pe DN15 A, pe raza localitatii Saratel. Autoturismul in care se aflau patru englezi a fost aruncat intr-un copac de pe marginea drumului, dupa ce soferul nu a incetinit la o trecere la nivel cu calea ferata. Soferul a murit pe loc, iar alti trei pasageri sunt in stare foarte grava.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )