Libnet.ro
UNICEF

10:00

13 octombrie Ziua Internationala Pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale

Adevărul Adevărul,
13 octombrie Ziua Internationala Pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Basarab I Dambovita organizeaza incepand din 11 octombrie,, inclusiv duminica, 13 octombrie, Ziua Portilor Deschise in toate subunitatile de interventie din judet. continuă pe Adevărul

Astazi este ziua internationala fara sutien. De unde a pornit aceasta sarbatoare

Doamnelor, jos sutienul! 13 octombrie este Ziua Internationala fara sutien. Femeile din intreaga lume sunt incurajate sa-si lase sutienele acasa pentru a atrage atentia asupra riscurilor cancerului mamar. Astazi, femeile sunt indemnate sa renunte la lenjeria intima si sa se simta libere si sexy. Vedete de renume de la noi au renuntat si ele la .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 octombrie. Fecioarele trebuie sa-si organizeze timpul, Sagetatorii au sensibilitate crescuta

Iata pentru DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

Prognoza meteo pentru 13 octombrie. Vreme neasteptata pentru aceasta perioada

Valorile termice vor continua sa creasca, astfel ca vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data din an in cea mai mare parte a tarii. Astfel, temperaturile maxime.

HOROSCOP rune pentru 13 octombrie. Leii fac fata oricarei provocari, Berbecii au parte de aventuri proaspete

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 13 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Berkana : Acesta este un moment plin de entuziasm.

HOROSCOP DRAGOSTE 13 OCTOMBRIE. Berbecii sunt creativi, Capricornii fac gesturi de iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti -Nu te mai gandi la ce a fost, nici de unde vii, nici ce ai lasat in urma, ci incearca sa te concentrezi mai mult la timpul prezent, la.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator -Desi lumea din jur are un motiv de sarbatorit, tu nu te simti in largul tau, de parca ai avea o mare povara pe suflet. Fa un efort s.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Visezi frumos, dar vei vedea ca ceea ce se naste acum in mintea ta nu e doar visare, ci e un proiect care se cladeste sub ochii tai. Tu.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Numai de propria ta vointa depinde capacitatea ta de a da afara din calea ta tot ce nu-ti mai trebuie, nu-ti face bine, nu e adecvat.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Ofera-ti mai multa libertate, ca semn ca te iubesti mai mult pe tine insuti, fara sa te mai supui unor restrictii atat de severe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )