Libnet.ro
UNICEF

00:07

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in continuare in spitale din Bucuresti: 35 sunt in stare critica sau grava

Hotnews Hotnews,
 135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in continuare in spitale din Bucuresti: 35 sunt in stare critica sau grava

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv sunt internati in continuare in spitalele din Bucuresti, in a cincea zi de la producerea tragediei. Peste 35 sunt in stare critica sau grava, anunta Mediafax. Bilantul deceselor a urcat, marti dimineata, la 32, dupa ce o tanara de 28 de ani internata la Spitalul Sfantul Pantelimon a murit. Dintre cele 135 de persoane internate in mai multe spitale din Bucuresti, 18 sunt in stare critica, 16 in stare grava, 30 sunt intubate si 72 sunt in stare stabila. continuă pe Hotnews

INCENDIUL din clubul Colectiv: Alte doua femei au decedat in aceasta dimineata in spital

Alte doua victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitala au decedat, duminica, una la Spitalul de Arsi si cealalta la Bagdasar, numarul mortilor ajungand astfel la 29.

INCENDIUL din clubul Colectiv: Procurorii fac duminica primele autopsii si incep audierile

Procurorii vor face duminica primele autopsii, pe aproximativ 20 dintre trupurile neinfletite ale victimelor incendiului din clubul Colectiv, dintre cele care au fost identificate, si, odata incheiata cercetarea la fata locului, vor incepe audierile, scrie Mediafax.

in ce stare se afla ranitii in incendiul din clubul Colectiv

Un numar de 137 de raniti in urma incendiului care a izbucnit vineri seara in clubul Colectiv se aflau internati, luni la pranz, in spitalele bucurestene. 30 de persoane au murit.

INCENDIUL din clubul Colectiv: Anchetatorii au inceput duminica audierile. Cine au fost primii martori

Anchetatorii au inceput, duminica, la Politia Capitalei, audierea unor martori de la incendiul declansat, vineri noapte, in clubul Colectiv, soldat cu 29 de morti si peste 180 de raniti.

Martor la incendiul din clubul Colectiv: Scanteile au aprins buretele de pe stalpul din stanga scenei. Vocalistul trupei a zis ca asta nu trebuia sa se intample (referat procurori)

Un martor la incendiul care a izbucnit vineri seara in clubul Colectiv afirma ca scanteile de la artificii au aprins buretele de pe unul dintre stalpii de langa scena iar focul s-a propagat rapid spre tavan.

Cabral, mesaj EMOTIONANT despre un prieten ranit in incendiul din clubul Colectiv

Vedeta TV Cabral Ibacka a povestit pe Internet despre unul dintre prietenii lui, fotograful Alex Chelba, care se lupta sa supravietuiasca dupa ce a fost ranit grav in incediul izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Capitala.

Incendiul din clubul Colectiv: Golden Ideas, firma care a livrat artificiile. Patroana va fi audiata de procurori

Daniela Ioana Nita, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, va fi audiata de procurorii Parchetului instantei supreme, au declarat pentru agentia Mediafax surse judiciare, precizand ca firma este cea care a livrat artificiile folosite in clubul Colectiv in seara tragediei.

Incendiul din Clubul Colectiv: A mai murit o tanara

Inca o victima a incendiului de la clubul Colectiv, o tanara de 26 de ani, a murit, la Spitalul Bagdasar, in urma ranilor suferite. Numarul celor care si-au pierdut viata in incendiu a ajuns la 30 de persoane.

INCENDIUL din clubul Colectiv din Bucuresti. Trei zile de doliu national, in memoria celor 30 de morti. NOI IMAGINI SI INFORMATII

Bilantul mortilor a urcat la 29 de persoane, iar cel al ranitilor internati, la 140. Guvernul a decretat trei zile de doliu national. Procurorul general a preluat investigatia si a anuntat primele acuzatii. Bucurestenii s-au mobilizat pentru a dona sange, dar si pentru a iesi in strada. Martorii vorbesc despre panica si groaza traite.

Un alt membru al formatiei Vita de Vie, ranit in incendiul din Clubul Colectiv

Solistul Adrian Despot a scris, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, ca un alt membru al formatiei Vita de Vie, Cezar Popescu, a fost ranit in incendiul de vineri, din Colectiv, insa are arsuri de gradul 3.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )