Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cabral, mesaj EMOTIONANT despre un prieten ranit in incendiul din clubul Colectiv

România Liberă România Liberă,
Cabral, mesaj EMOTIONANT despre un prieten ranit in incendiul din clubul Colectiv

Vedeta TV Cabral Ibacka a povestit pe Internet despre unul dintre prietenii lui, fotograful Alex Chelba, care se lupta sa supravietuiasca dupa ce a fost ranit grav in incediul izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Capitala. continuă pe România Liberă

Un alt membru al formatiei Vita de Vie, ranit in incendiul din Clubul Colectiv

Solistul Adrian Despot a scris, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, ca un alt membru al formatiei Vita de Vie, Cezar Popescu, a fost ranit in incendiul de vineri, din Colectiv, insa are arsuri de gradul 3.

Postare emotionanta a fotografei Teodora Maftei cu doar patru zile inainte de incendiul din Colectiv

Fotografa Teodora Maftei, care a fost ranita in incendiul din clubul Colectiv, a postat in urma cu cateva zile un mesaj in care sarbatoarea faptul ca au trecut cinci ani de cand viata ei a intrat pe un fagas normal. Fotografa a fost operata in trecut de sapte ori, din care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic.

Incendiul din Colectiv: Autoritatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate

Autoratatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate dupa incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti.

Cum a fost incendiul din Colectiv prin ochii lui Adi Despot

Cum a fost incendiul din Colectiv prin ochii lui Adi Despot? Artistul le-a oferit organelor abilitate singurele declaratii despre ceea ce a vazut si a trait vineri seara. Iata ce a spus.

Cum arata Adi Despot dupa incendiul din Colectiv

Adi Despot si-a facut ieri aparitia la Sibiu, la conferinta in cadrul caruia le-a vorbit studentilor de la Universitatea Lucian Blaga inclusiv despre cele intamplate vineri seara, in clubul Colectiv.

Nu se mai tin balurile de boboci dupa incendiul din Colectiv

Dupa incendiul din Colectiv, de vineri seara, multi patroni de cluburi renunta la a mai organiza baluri de boboci in acest an. Din respect pentru victime ori constienti ca au nereguli in ograda.

Incendiul din Colectiv. Bilantul mortilor a crescut la 32

O tanara in varsta de 27 de ani, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, marti dimineata, in jurul orei 5:00, la Spitalul Sfantul Pantelimon.

Incendiul din Colectiv: Bloggerul Claudiu Petre a murit, dupa ce a ajutat mai multi tineri sa scape din club

Bloggerul Claudiu Petre, care a fost dat disparut vineri noaptea, este una dintre persoanele care au murit in incendiul din Colectiv. Barbatul a fost identificat abia duminica de familie, deoarece martorii au sustinut ca a scapat cu viata din club, dar s-a intors sa ii ajute pe cei care nu au reusit sa scape.

Incendiul din Colectiv. Ultimele trei victime au fost identificate: un minor este pe lista

Ultimele trei victime din cele 27 de persoane decedate in incendiul din clubul Colectiv, au fost identificate, informeaza Mediafax.

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in continuare in spitale din Bucuresti: 35 sunt in stare critica sau grava

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv sunt internati in continuare in spitalele din Bucuresti, in a cincea zi de la producerea tragediei. Peste 35 sunt in stare critica sau grava, anunta Mediafax. Bilantul deceselor a urcat, marti dimineata, la 32, dupa ce o tanara de 28 de ani internata la Spitalul Sfantul Pantelimon a murit. Dintre cele 135 de persoane internate in mai multe spitale din Bucuresti, 18 sunt in stare critica, 16 in stare grava, 30 sunt intubate si 72 sunt in stare stabila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )