Libnet.ro
UNICEF

14:30

Al 13-lea caz de coronavirus in Romania Astazi au fost confirmate 4 cazuri

Hotnews Hotnews,
 Al 13-lea caz de coronavirus in Romania Astazi au fost confirmate 4 cazuri

Al 13-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 72 de ani din Galati care s-a intors din Italia. Astazi au fost confirmate 4 cazuri de infectie cu COVID-19. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 6, dupa ce astazi au fost diagnosticati alti 2 pacienti 35 de persoane in carantina, alte peste 10.000 izolate la domiciliu

La nivel national sunt in carantina institutionalizata 35 de persoane pentru care se fac verificari pentru a depista daca au contractat coronavirusul, iar alte peste 10. 000 sunt izolate la domiciliu si sub monitorizare medicala, potrivit ultimelor informatii transmise miercuri de autoritati. Pana la acest moment in Romania au fost diagnosticate cu COVID-19 sase persoane, ultimul caz fiind confirmat miercuri dupa-amiaza. Toti cei 6 pacienti s-au intors din Italia sau au intrat in contact cu persoane care au fost in aceasta tara. 23:17: Cursuri suspendate pentru colegii tanarului depistat cu coronaviru in Timis 21. 20: Barbatul din Suceava confirmat cu virusul Covid-19 a fost transferat la Iasi16. 06: Al saselea caz de coronovirus in Romania - un barbat de 71 de ani din Suceava14:32: Al cincilea caz de coronavirus confirmat in Romania, in Timis - un adolescent de 16 ani.

LIVETEXT Coronavirus in Romania: Numarul infectarilor a ajuns la 13: Ultimii 4 pacienti diagnosticati sambata - doua fete de 15 si 16 ani din Hunedoara si Timisoara si doi barbati din Bucuresti si Galati intorsi din Italia

Sambata au fost confirmate in Romania 4 noi cazuri de coronavirus, fiind vorba despre doua fete de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara si despre doi barbati de 49 de ani si de 72 de ani din Bucuresti si din Galati care s-au intors din Italia. 21 A fost confirmat al 13-lea caz de coronavirus 19. 11 Nelu Tataru Ministerul Sanatatii): Ne gandim sa extindem restrictiile pentru toti cei care vin in Romania dinspre Italia17. 55 Barbat din Prahova suspect de coronavirus, amendat cu 10. 000 lei ca pentru ca a plecat de acasa desi se afla in izolare17. 19 Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sambata dupa-amiaza in Bucuresti, fiind vorba despre un barbat in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in 27 februarie14. 47 Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

UPDATE Al saselea caz de coronavirus in Romania

A fost confirmat un nou caz pozitiv de coronavirus, o persoana de 71 de ani din Suceava. in acest moment in Romania sunt confirmate 6 cazuri de coronavirus, dupa ce cu cateva ore mai devreme fusese confirmat al cincilea caz, un baiat de 16 ani din Timisoara.

Coronavirus in Romania: 8 cazuri confirmate din care 3 vindecate Romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii

In Romania au fost confirmate sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei dintre pacienti fiind declarati vindecati. in carantina institutionalizata se afla 21 de persoane, iar alte 12. 158 sunt in izolare la domiciliu. Potrivit autoritatilor, romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii. 27 Un tanar din Iasi, izolat la domiciliu, s-a dus sa dea examenul la scoala de soferi 16. 08 Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri15. 33 Orban ii roaga pe romanii din zonele afectate de coronavirus sa nu vina acasa de Paste13. 49 Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia 13. 31 Trei cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus.

Primul caz de coronavirus confirmat in Bucuresti - un barbat intors din Italia

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sambata dupa-amiaza in Bucuresti, fiind vorba despre un barbat in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in 27 februarie. Este cel de al 12-lea caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) la nivel national. Astazi au fost confirmate alte doua noi cazuri. 03 Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca pana acum au fost identificate 3 persoane cu care barbatul a intrat in cotact si care vor fi transferate la centrul de carantina.

SUA. Stare de urgenta in California, unde au fost confirmate 53 de cazuri de coronavirus

Guvernatorul Californiei Gavin Newsom a declarat stare de urgenta ca urmare a situatiei provocate de epidemia de coronavirus in acest stat, unde sunt deja confirmate 53 de cazuri de contaminare, relateaza Reuters.

COVID-19. Situatia evolutiei noului coronavirus in Romania si la nivel global

Au fost confirmate noua cazuri de infectare cu virusul COVID-19 coronavirus). Trei dintre persoanele depistate infectate au fost declarate vindecate si externate deja, informeaza Guvernul Romaniei si Ministerul de Interne, sambata.

Coronavirusul a ajuns in Ungaria. Au fost confirmate primele doua cazuri

Ungaria a confirmat, miercuri, doua cazuri de infectare cu coronavirus, fiind vorba de doi studenti iranieni, informeaza agentia de presa Reuters.

Noi cazuri de coronavirus in Romania. Doua fete de 15 si 16 ani, internate de urgenta la spital

Doua fete in varsta de 15, respectiv 16 ani au fost infectate cu coronavirus si au fost internate de urgenta la spital, arata un comunicat transmis de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei.

Coronavirus in Romania, cu 6 cazuri de imbolnavire: 38 de persoane in carantina, peste 11.000 izolate acasa Cei doi romani infectati de pe nava de croaziera Diamond Princess s-au vindecat si se vor intoarce in tara

La nivel national sunt in carantina institutionalizata la acest moment 38 de persoane care au fost testate pentru coronavirus, iar alte peste 11. 000 de persoane sunt in izolare acasa, arata ultimele informatii transmise de autoritati joi dimineata. Pana la acest moment, in Romania au fost diagnosticate 6 cazuri de infectie cu coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )