Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primul caz de coronavirus confirmat in Bucuresti - un barbat intors din Italia

Hotnews Hotnews,
 Primul caz de coronavirus confirmat in Bucuresti - un barbat intors din Italia

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sambata dupa-amiaza in Bucuresti, fiind vorba despre un barbat in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in 27 februarie. Este cel de al 12-lea caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) la nivel national. Astazi au fost confirmate alte doua noi cazuri. 03 Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca pana acum au fost identificate 3 persoane cu care barbatul a intrat in cotact si care vor fi transferate la centrul de carantina. continuă pe Hotnews

Libertatea: Cum a ajuns echipajul ambulantei ce l-a preluat pe primul bucurestean cu coronavirus in risc de contaminare - Au crezut ca are colita, nu au imbracat costumele

Ziarul Libertatea relateaza ca echipajul ambulantei care l-a dus la spital pe primul bucurestean depistat cu coronavirus nu a imbracat echipamentul special de protectie, intrucat suspiciunea in cazul sau a fost de colita. Acum, asistenta este izolata acasa, dar ambulantierul e in Bulgaria!Primul caz de coronavirus confirmat in Bucuresti - un barbat intors din Italia.

Primul caz de coronavirus in Republica Moldova

O femeie de 48 de ani este primul caz de coronavirus din Republica Moldova. Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale informeaza despre primul caz confirmat de infectare prin Coronavirus de tip nou in Republica Moldova, anunta deschide. md.

O femeie de 48 de ani, primul caz de coronavirus din Republica Moldova

O femeie de 48 de ani, care a calatorit pe ruta Bologna Chisinau, este primul caz confirmat cu coronavirus in Republica Moldova, anunta deschide. md.

Primul caz de coronavirus in Bucuresti. Bilantul a ajuns la 12 romani infectati

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a anuntat, astazi, intr-un comunicat de presa, ca a fost inregistrat primul caz de coronavirus in Bucuresti. Bilantul a ajuns, in prezent, la 12 romani infectati.

CORONAVIRUS |Slovacia: A fost confirmat primul caz de imbolnavire

Un barbat din Slovacia, in varsta de 52 ani, a fost infectat cu virusul din China, acesta fiind primul caz de imbolnavire din tara. Astazi, un pacient de 52 de ani a fost confirmat infectat, a afirmat p.

Gabriela Firea: Trei persoane persoane in carantina, dupa primul caz de coronavirus din Bucuresti

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, astazi, ca trei persoane care au intrat in contact cu bucuresteanul care a fost confirmat cu noul coronavirus vor merge in carantina in cladirea pusa la dispozitie de catre PMB.

Al 9-lea caz de coronavirus confirmat in Romania

Al 9-lea caz de coronavirus a fost confirmat in Romania, un barbat de 40 de ani din Hunedoara, care se afla in izolare la domiciliu din 26 februarie, cand revenise in tara din Bergamo.

O femeie de 48 de ani, primul caz de coronavirus din Republica Moldova

O femeie de 48 de ani, care a calatorit pe ruta Bologna Chisinau, esteprimul caz confirmat cu coronavirus in Republica Moldova, anunta Mediafax citand presa moldoveneasca.

Al cincilea caz de coronavirus confirmat in Romania, in Timis - un adolescent de 16 ani

Al cincilea caz de infectie cu coronavirus a fost confirmat miercuri in Romania, in judetul Timis, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache. Este vorba despre un adolescent de 16 ani, nepotul barbatului de 47 de ani diagnosticat cu o zi in urma cu infectie cu coronavirus.

PRIMUL caz de coronavirus in Bucuresti: Barbatul s-a prezentat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals cu febra

In aceasta dupa-amiaza a fost confirmat si cel de al 12-lea caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) la nivel national. Este vorba despre un barbat din Bucuresti, in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in data de 27 februarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )