Libnet.ro
UNICEF

12:15

14 carti de dezvoltare personala pe care trebuie sa le citesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
14 carti de dezvoltare personala pe care trebuie sa le citesti

Parerile despre cartile de dezvoltare personala sunt impartite. Foarte multi cititori le considera nerealiste, prea optimiste, in vreme ce altii le au constant in cosul de cumparaturi. continuă pe Ziarul Bursa

Horoscop 14 decembrie 2020. Zodia care va avea o zi foarte grea

Horoscopul zilei de luni 14 decembrie, 2020 pentru toate zodiile. Trebuie sa mentionam si culorile care isi fac ziua extraordinara si pe care trebuie neaparat sa le porti. Acestea sunt albul si argintiul. Iar numerele care aduc numai noroc in ziua de luni sunt: 3, 34, 56 si 67. Horoscop 14 decembrie 2020 pentru fiecare .

Alimentul care trebuie consumat cat mai des. iti transforma corpul

Nutritionistii au indicat alimentul care trebuie consumat cat mai des posibil. Acest aliment iti transforma corpul incredibil. Despre ce aliment este vorba, vedeti in randurile de mai jos. Quinoa, alimentul care are trebui cat mai des consumat. Arebeneficii uimitoare S-a aflat care este alimentul care ar trebui consumat cat mai des posibil. Acesta este quinoa.

Cinci probleme urgente pe care trebuie sa le rezolve Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR

In primul rand, bugetul pe 2021. Imediat dupa instalare, noul Executiv trebuie sa puna la punct proiectul de lege privind bugetul pe 2021, mai exact modul in care vor fi impartiti bani pe sectoare, pornind de la tintele macroeconomice pe care le vor stabili prin programul de guvernare. Este o misiune mai dificila decat in alti ani, avand in vedere ca pandemia a cam dat peste cap economia, iar cifrele cu care va fi incheiat anul 2020 nu sunt imbucuratoare: deficit bugetar de peste 9% si scadere economica de peste 4%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )