Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alimentul care trebuie consumat cat mai des. iti transforma corpul

Playtech Playtech,
Alimentul care trebuie consumat cat mai des. iti transforma corpul

Nutritionistii au indicat alimentul care trebuie consumat cat mai des posibil. Acest aliment iti transforma corpul incredibil. Despre ce aliment este vorba, vedeti in randurile de mai jos. Quinoa, alimentul care are trebui cat mai des consumat. Arebeneficii uimitoare S-a aflat care este alimentul care ar trebui consumat cat mai des posibil. Acesta este quinoa. continuă pe Playtech

Alimentul care este aur pentru sanatate. Trebuie consumat cat mai des

Alimentul acesta este aur pentru sanatate si e, cu siguranta, unul dintre cele mai iubite produse din frigider. Motivele pentru care trebuie consumat cat mai des sunt nenumarate, iar medicii incurajeaza sa il mancam in cantitati cat mai mari. Ce aliment trebuie consumat cat mai des de romani Medicii atrag atentia asupra unui aliment care .

Alimentul care nu trebuie sa iti lipseasca de pe masa. Trebuie sa consumi 250 grame, pe zi

S-a aflat care este alimentul care nu trebuie sa iti lipseasca de pe masa. Trebuie sa consumi 250 grame pe zi din el. Despre ce aliment este vorba, cititi in randurile de mai jos. Mihaela Bilic, anunt pentru toti cei ce tin dieta. La ce aliment nu trebuie sa renunte cei care vor sa slabeasca .

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

Vestea zilei pentru utilizatorii Whatsapp. Noutatea pe care trebuie s-o afle toti romanii

Serviciul de mesagerie mobila WhatsApp, detinut de Facebook, a anuntat marti ca a introdus o noua functie, cos de cumparaturi, care permite utilizatorilor sa isi procure mare parte din achizitiile de zi cu zi prin intermediul aplicatiei. Oamenii pot rasfoi un catalog, pot selectiona mai multe produse si pot trimite comanda cu un singur mesaj, .

Care suntperioadele din viata in care alcoolul este cel mai daunator creierului

Un articol publicat recent de trei cercetatori straini arata care sunt perioadele din viata in care alcoolul este cel mai daunator, mai ales cand este vorba despre creier.

Criptomonedele sunt tot mai des folosite la spalarea de bani. Cea mai mare parte a monedelor Bitcoin stranse de hackeri ajung in portofele private

Infractorii au devenit tot mai soficticati in folosirea criptomonedelor in spalarea de bani, sute de milioane de dolari trecand in 2019 prin portofele electronice care permit utilizatorilor sa le ascunda urma, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare a sectorului monedelor digitale.

Cinci probleme urgente pe care trebuie sa le rezolve Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR

In primul rand, bugetul pe 2021. Imediat dupa instalare, noul Executiv trebuie sa puna la punct proiectul de lege privind bugetul pe 2021, mai exact modul in care vor fi impartiti bani pe sectoare, pornind de la tintele macroeconomice pe care le vor stabili prin programul de guvernare. Este o misiune mai dificila decat in alti ani, avand in vedere ca pandemia a cam dat peste cap economia, iar cifrele cu care va fi incheiat anul 2020 nu sunt imbucuratoare: deficit bugetar de peste 9% si scadere economica de peste 4%.

Erdogan bate cu pumnul in masa, in relatia cu UE si SUA: Exista multe drepturi care trebuie sa ni se acorde

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, devine din ce in ce mai vocal in relatia cu Uniunea Europeana si Statele Unite. Oficialul de la Ankara vrea sa se asigure ca statele din comunitate nu vor introduce.

Cum au evoluat preturile apartamentelor in Cluj, in 2020. Venitul minim pe care trebuie sa-l ai pentru un credit la banca

Ca medie, preturile apartamentelor din capitala Transilvaniei sunt semnificativ mai mari decat in Bucuresti Fie ca locuiesti deja in Cluj-Napoca, fie ca te gandesti sa te muti aici pentru a profi.

Principalele reguli care trebuie respectate la slujbele de Sarbatori. Preotii, exceptati de purtarea mastii de protectie

Guvernul a stabilit, alaturi de reprezentantii cultelor religioase, regulile ce trebuie respectate in timpul slujbelor de Sarbatori, in contextul pandemiei de COVID-19. Preotii, exceptati de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3042 seconds )