Libnet.ro
UNICEF

01:05

15 ani de inchisoare pentru nerespectarea masurilor de carantina, propunerea asociatiei procurorilor

Adevărul Adevărul,
15 ani de inchisoare pentru nerespectarea masurilor de carantina, propunerea asociatiei procurorilor

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor AMASP) solicita puterii legislative si puterii executive sa faca demersurile necesare pentru modificarea continutului art. pen. , in contextul situatiei de criza epidemiologica, astfel incat sa permita autoritatilor judiciare sa aplice in mod eficient dispozitiile de drept penal in cazul incalcarii masurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase. continuă pe Adevărul

O asociatie a procurorilor cere inasprirea pedepselor in criza covid-19: De la 2 la 7 ani de inchisoare pentru infectarea unei persoane prin nerespectarea carantinei

Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor AMASP) cere inasprirea pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina, cu pana la 7 ani de inchisoare pentru cazurile in care se ajunge la infectarea unei persoane prin nerespectarea regulilor.

COVID-19 in R. Moldova. Amenzi de 800 de mii de lei pentru nerespectarea regimului de carantina

Amenzi de aproape 800 de mii de lei au fost aplicate persoanelor fizice si juridice care nu s-au conformat masurilor impuse pentru combaterea raspandirii infectiei cu COVID-19, transmite IPN.

Se cer pedepse mai mari in Romania, in plina pandemie de coronavirus: 7 ani de inchisoare pentru fuga din izolare

O asociatie a procurorilor vine cu o solicitare surprinzatoare pentru Guvern. Anchetatorii cer sa fie crescute pedepsele pentru romanii care pleaca din izolare. Acestia ar putea fi pedepsiti chiar si cu 7 ani de inchisoare.

Lupta cu coronavirusul. 120 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea autoizolarii

Pana in prezent, pe fondul epidemiei cu coronavirus, inspectorii sanitari din cadrul directiilor de sanatate publica au aplicat amenzi in valoare de 1. 000 lei unui numar de 120 persoane pentru nerespectarea autoizolarii.

Lege neobisnuita in Bulgaria - inchisoare pentru cei care provoaca panica si pedepse pentru medici -proiect

Timp de cinci ani poate sta in inchisoare oricine disemineaza informatii false despre coronavirus, sanctiuni severe se vor aplica si pentru medicii care nu ajuta in cazuri de epidemie, va exista posibilitatea ca angajatorii sa acorde concedii platite si neplatite angajatilor si fara consimtamantul celor din urma, potrivit proiectului de lege al partidului de guvernamant de la Sofia, informeaza Sega.

Gabriela Firea: Editura Litera a donat 500 de volume pentru oamenii din carantina

Gabriela Firea sustine ca editura Litera a donat 500 de volume care sa fie distribuite in toate locatiile de carantina administrate de Primaria Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )