Libnet.ro
UNICEF

14:30

Se cer pedepse mai mari in Romania, in plina pandemie de coronavirus: 7 ani de inchisoare pentru fuga din izolare

Antena3 Antena3,
Se cer pedepse mai mari in Romania, in plina pandemie de coronavirus: 7 ani de inchisoare pentru fuga din izolare

O asociatie a procurorilor vine cu o solicitare surprinzatoare pentru Guvern. Anchetatorii cer sa fie crescute pedepsele pentru romanii care pleaca din izolare. Acestia ar putea fi pedepsiti chiar si cu 7 ani de inchisoare. continuă pe Antena3

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Pacientii de peste 80 de ani sunt lasati sa moara in Italia, in plina pandemie de coronavirus

Pacientilor cu coronavirus din Italia li se va interzice accesul la terapie intensiva daca au varsta de 80 de ani sau mai mult, ori daca au o stare de sanatate precara, se arata intr-un document elaborat de o unitate de gestionare a crizelor din Torino.

Cum sa poarta corect masca chirurgicala, in plina pandemie de coronavirus

Masca chirurgicala este cea mai la indemana metoda de aparare impotriva raspandirii gripei sau altor virusuri si bacterii care se transmit la fel.

Cum sa porti corect masca chirurgicala, in plina pandemie de coronavirus

Masca chirurgicala este cea mai la indemana metoda de aparare impotriva raspandirii gripei sau altor virusuri si bacterii care se transmit la fel.

Business report: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse; Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi; Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va pro

Libertatea: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse * Profit. ro: Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi * Capital. ro: Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va produce dezinfectant.

Meteorologii avertizeaza! Valul de aer polar care vine acum spre Europa, efecte ingrijoratoare in plina criza coronavirus

Schimbarile de temperatura se anunta a fi dramatice, iar scaderea mercurului in termometre nu va aduce nimic bun. Din pacate, contextul pandemiei cu coronavirus s-ar putea agrava din cauza valului polar de aer. Zona cea mai afectata de noile conditii meteo este in estul si centrul Europei. Val de aer polar spre Europa! Care sunt .

Angela Merkel, la primul discurs televizat catre natiune din cei 14 ani de mandat. Cancelarul Germaniei, apel la solidaritate cetateneasca, in fata celei mai mari provocari de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, va lansa un apel la solidaritate cetateneasca, in fata celei mai mari provocari de dupa Al Doilea Razboi Mondial, in primul sau mesaj televizat catre poporul german.

Cele mai mari banci europene isi inchid sucursalele. Toti angajatii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe clienti

Cele mai mari banci europene au decis sa-si inchida mii de sucursale pentru a evita raspandirea coronavirusului, dar si-au mobilizat in intregime angajatii pentru a ii ajuta pe clienti sa depaseasca aceasta criza exceptionala.

Politia Romana vs. fake news despre coronavirus. Ce este adevarat si ce este mit in plina pandemie

Politia Romana deruleaza o ampla campanie pe Facebook cu privire la masurile pe care oamenii trebuie sa le respecte pentru a evita raspandirea noului tip de coronavirus si, in acelasi timp, lupta cu miturile care circula online despre epidemie.

Ce se intampla cu vanzarile eMAG in plina pandemie

EMAG a comentat pentru prima data situatia in care suntem cu pandemia COVID-19. in vremea coronavirus, magazinul a reusit sa bifeze o profite la un capitol important. Magazinul sustine ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )