Libnet.ro
UNICEF

01:06

15 AUGUST, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1328 de cazuri noi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
15 AUGUST, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu virusul SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1328 de cazuri noi

Pana astazi, 15 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 69. 374 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 334 pacienti au fost declarati vindecati si 7. 814 pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare. continuă pe Ziarul Bursa

14 AUGUST, IN ROMANIA Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 1415 cazuri noi

Pana astazi, 14 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 68. 046 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 920 pacienti au fost declarati vindecati si 7. 497 pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Coronavirus in Romania, 15 august 2020. Bilant ingrijorator in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 15 august 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernul a anuntat, astazi, ultimul bilant al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 328 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus.

Horoscop sambata, 15 august 2020. Zodia care primeste bani si isi rezolva problemele

Horoscopul zilei de sambata, 15 august, anunta ca astrele nu sunt foarte prietenoase astazi si mai multe zodii ar putea trece prin momente delicate, fie din plan financiar, ori emotional. Horoscop sambata, 15 august Berbec Nativii din Berbec, pe plan financiar, pot intampina un esec. O suma mare de dat sau o afacere nereusita, .

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti pe 15 august, de Sfanta Maria! Maica Domnului iti va veni in ajutor

Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului are loc in fiecare an pe 15 august si este o zi deosebit de importanta pentru crestinii din lumea intreaga. in aceasta zi sfanta este bine sa nu muncim, sa ne odihnim si sa reflectam la viata noastra. De asemenea, pentru a primi ajutor de la Maica Domnului, preotii recomanda rostirea rugaciunii de mai jos.

Adormirea Maicii Domnului, semnificatia sarbatorii din 15 august. Ce e interzis sa faci, unde se pun florile care se culeg

Crestinii marcheaza la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare, una dintre cele mai mari sarbatori din an. Maica Domnului este si ocrotitoarea marinarilor. De aceasta zi, considerata hotarul dintre vara si iarna, sunt legate multe traditii, obiceiuri si superstitii care pot fi intalnite si astazi in diverse zone ale tarii.

Cum se vor desfasura, pe fondul pandemiei, marile pelerinaje religioase din Bucovina, din 15 august

Starea de alerta ar putea fi prelungita si dupa 15 august. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban. Mentinerea restrictiilor a determinat reguli noi pentru cele trei mari evenimente religioase care au loc la 15 august in judetul Suceava: la Putna, la Sanctuarul de la Cacica si la biserica armeana de la Hagigadar.

Oficiile postale, inchise pe 15 august, la sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului

Compania Nationala Posta Romana a anuntat ca in ziua de sambata, 15 august, Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, toate subunitatile postale vor fi inchise, fiind declarata zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza.

Programul Noua Casa incepe pe 15 august. Cati bani vor primi romanii pentru locuinte

Romanii vor putea, incepand de la mijlocul acestei luni, sa isi cumpere o locuinta noua prin intermediul programului Noua Casa. Guvernul a adus cateva modificari acestui program, iar printre cele mai importante se numara cresterea plafonului maxim la 140 de mii de euro. insa, in cazul unui astfel de credit, creste si avansul. Mai multe .

Programul Noua Casa incepe de pe 15 august. Ce fel de locuinte isi pot achizitiona romanii

Romanii isi vor putea cumpara o locuinta prin programul Noua Casa de pe 15 august. Guvernul a facut o serie de modificari la acest program, printre cele mai importante numarandu-se cresterea plafonului maxim la 140 de mii de euro. in cazul unui astfel de credit, creste si avansul.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Gemenii sunt dezamagiti in dragoste, Taurii fac lucrurile pe dos

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Miscarile planetelor vor avea, in aceasta saptamana, un impact urias asupra zodiilor. Marte va fi conjunct in Berbec, iar nativii pot avea probleme majore.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )