Libnet.ro
UNICEF

20:45

Programul Noua Casa incepe pe 15 august. Cati bani vor primi romanii pentru locuinte

Playtech Playtech,
Programul Noua Casa incepe pe 15 august. Cati bani vor primi romanii pentru locuinte

Romanii vor putea, incepand de la mijlocul acestei luni, sa isi cumpere o locuinta noua prin intermediul programului Noua Casa. Guvernul a adus cateva modificari acestui program, iar printre cele mai importante se numara cresterea plafonului maxim la 140 de mii de euro. insa, in cazul unui astfel de credit, creste si avansul. Mai multe . continuă pe Playtech

Programul Noua Casa incepe de pe 15 august. Ce fel de locuinte isi pot achizitiona romanii

Romanii isi vor putea cumpara o locuinta prin programul Noua Casa de pe 15 august. Guvernul a facut o serie de modificari la acest program, printre cele mai importante numarandu-se cresterea plafonului maxim la 140 de mii de euro. in cazul unui astfel de credit, creste si avansul.

Programul Noua Casa 2020. O noua schimbare anuntata in Romania: totul depinde de cat de vechi e apartamentul

Trebuie sa stii ca prin acest program, plafonul difera in functie de cat de noua este viitoarea ta casa. Daca locuinta pe care doresti sa cumperi a fost construita sau reparata in ultimii cinci ani, atunci plafonul poate ajunge pana la 140 de mii de euro. Programul Noua Casa 2020 Daca vei cumpara o casa .

Ce locuinte se pot cumpara prin Programul Noua Casa

Ministerul Finantelor a publicat in dezbatere publica normele de aplicare ale Programului Noua Casa, care stabilesc, printre altele, si ce tipuri de locuinte pot fi achizitionate.

Cele trei tipuri de locuinte care pot fi cumparate prin Noua casa

Dupa ce saptamana trecuta a fost publicat in Monitorul oficial programul Noua casa, astazi au aparut in dezbatere publica si normele de aplicare. E de fapt vorba de o corelare a acestora. Asa cum a scris HotNews. ro si saptamana trecuta, vorbim de doua plafoane de 70. 000 si 140. 000 euro si de doua tipuri de avans: 5 si 15%.

Cati bani castiga Adrian Iancu de la Puterea Dragostei. Suma e rusinos de mica

Adrian Iancu si-a facut un renume la Puterea Dragostei pentru felul franc in care spune lucrurilor pe nume. De curand, acesta a decis sa spuna despre banii pe care ii incaseaza ca vlogger, din YouTube, explicand si ca nu face declaratii incomode despre alti concurenti pentru a castiga bani multi, ci o face de placere.

Cati bani avea, de fapt, Emi Pian. Casa in care locuia are un pret astronomic

Emi Pian, pe numele lui adevarat Florin Mototolea, a murit zilele trecute dupa ce a fost injunghiat in sectorul 2 din Capitala, de catre un membru al Clanului Rina, in timpul unui joc de barbut. Dupa decesul interlopului, ies la suprafata multe povesti din familia acestuia. Cati bani avea Emi Pian. Casa interlopului are un .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

EXCLUSIV Pentru cati bani a semnat George Burcea cu PRO TV. Suma pentru care fostul sot al Andreei Balan a plecat de la Antena 1

Sotul Andreei Balan urma sa joace intr-o telenovela de la Antena 1, insa filmarile s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus, asa ca el a trecut in ograda Pro TV, unde este platit mult mai bine. George Burcea, noua vedeta de la emisiunea Ferma Asocierea imaginii cu Andreea Balan, indiferent ca a fost vorba despre .

Cati bani a dat Statul pentru romanii aflati in carantina. Sumele sunt din alta lume

La nivel national, peste 62. 000 de persoane au fost trimise in carantina institutionalizata, potrivit Raportului Curtii de Conturi inaintat Parlamentului. insa, v-ati intrebat cati bani au fost cheltuiti pentru aceasta procedura de urgenta? Nici nu va va veni a crede. Cat cheltuieste statul cu romanii aflati in carantina Suma medie alocata pentru aceasta procedura de .

Uniforma, obligatorie in scoli. Cati bani primesc elevii pentru a o cumpara

Uniforma va fi obligatorie petru toti elevii incepand cu anul scolar 2020-2021, potrivit unui nou proiect de lege care a fost aprobat, ieri, de Senat, in calitate de prim for sesizat, cu 87 de voturi pentru, 41 contra si nicio abtinere. Cati bani vor primi parintii pentru a le cumpara haine copiilor, aflati in paragrafele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )