Libnet.ro
UNICEF

01:05

DE LA 15 IUNIE Germania va ridica alertele de calatorie pentru statele UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA 15 IUNIE Germania va ridica alertele de calatorie pentru statele UE

Germania va ridica alertele de calatorie pentru cele 26 de state UE incepand cu 15 iunie, a declarat miercuri ministrul afacerilor externe, Heiko Maas. continuă pe Ziarul Bursa

Germania ridica restrictiile de calatorie pentru statele UE la data de 15 iunie

Guvernul german a anuntat, miercuri, ca incepand cu 15 iunie va ridica avertizarile de calatorie pentru toate cele 26 de state care sunt membre ale Uniunii Europene, transmite Reuters. Prin urmare, ministrul.

Raiffeisen Bank a comunicat data limita: ce trebuie sa faci pana pe 15 iunie

Raiffeisen Bank a avut recent probleme cu sistemul digital. Chiar si asa, pregateste o schimbare semnificativa pentru clienti. Acum are si un deadline: 15 iunie. Banca a anuntat ca Smart.

Ministrul Agriculturii, la intalnirea cu agricultorii din Baragan: Despagubirile pentru seceta, acordate dupa 15 iunie

Fermierii romani vor primi despagubiri pentru culturile calamitate de seceta dupa data de 15 iunie. Acesta este anuntul facut de ministrul Agriculturii Adrian Oros, care a fost in vizita in Baragan marti, 26 mai. Ialomita se afla in acest moment pe primele locuri la nivel national in ceea ce priveste suprafetele distruse 100% de seceta severa. Din peste 140. 000 de hectare cultivate, aproximativ 130. 000 de hectare au fost compromise.

NELU TATARU, MINISTRUL SANATATII Ne gandim sa redeschidem plajele din 15 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, daca numarul de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus va continua sa scada sau daca va exista un numar constant mic, se poate ajunge la deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar din 15 iunie s-ar putea deschide plajele.

Cresele si gradinitele ar putea sa se redeschida pe 15 iunie

Cresele si gradinitele ar putea sa se redeschida pe 15 iunie, potrivit unui document oficial.

De la 15 iunie ar putea fi reluate spectacolele in aer liber cu maximum 400 de persoane. Ce se intampla cu Untold si Electric Castle

Incepand cu data de 15 iunie, in Romania ar putea fi reluate spectacolele in aer liber, la care vor participa maximum 400 de persoane, cu respectarea masurilor de siguranta si a distantarii sociale. Marile.

Salile de fitness din R.Moldova se redeschid pe 15 iunie, fara vestiare si fara dus

Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica a hotarat sa permita reluarea activitatii salilor de sport si fitness, incepand cu 15 iunie 2020. Totodata, vor trebui respectate o serie de masuri menite sa previna raspandirea COVID-19.

Germania retrage o parte dintre alertele de calatorie

Germania intentioneaza sa anuleze avertismentele de calatorie pentru 31 de state, intre care si Romania. O masura importanta pentru reanimarea turismului, lovit puternic de actuala pandemie de coronavirus.

CORONAVIRUS. Germania vrea sa relaxeze distantarea sociala si sa ridice interdictia de calatorie pentru 31 de tari, printre care si Romania

Autoritatile germane se pregatesc sa treaca la pasul urmator in privinta relaxarii restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19. Oficialii nemti vor sa relaxeze distantarea sociala - incepand de.

Grecia va primi turisti din aproximativ 20 de state de pe 15 iunie Care sunt aceste tari

Grecia va permite turistilor din aproximativ 20 de state, inclusiv Germania, Cipru si Israel, sa viziteze tara de la mijlocul lunii iunie fara sa intre obligatoriu intr-o perioada de carantina, au spus oficiali guvernamentali, ca parte a relaxarii restrictilor impuse din cauza pandemiei, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )