Libnet.ro
UNICEF

17:45

Germania ridica restrictiile de calatorie pentru statele UE la data de 15 iunie

B1 B1,
Germania ridica restrictiile de calatorie pentru statele UE la data de 15 iunie

Guvernul german a anuntat, miercuri, ca incepand cu 15 iunie va ridica avertizarile de calatorie pentru toate cele 26 de state care sunt membre ale Uniunii Europene, transmite Reuters. Prin urmare, ministrul. continuă pe B1

DE LA 15 IUNIE Germania va ridica alertele de calatorie pentru statele UE

Germania va ridica alertele de calatorie pentru cele 26 de state UE incepand cu 15 iunie, a declarat miercuri ministrul afacerilor externe, Heiko Maas.

Germania este in recesiune pentru prima data dupa anul 2009

O scadere a investitiilor, a consumului privat si a exporturilor au impins economia germana in reces.

O aeronava israeliana a aterizat in Turcia, pentru prima data in zece ani

O aeronava apartinand companiei aeriene israeliene El Al a aterizat duminica pe pamant turcesc pentru prima data in 10 ani, marcand primul zbor direct israelian catre Turcia dupa o intrerupere provocata de o grava criza diplomatica izbucnita intre cele doua tari in 2010.

O aeronava din Israel a aterizat in Turcia pentru prima data in zece ani

O aeronava apartinand companiei aeriene israeliene El Al a aterizat duminica pe pamant turcesc pentru prima data in 10 ani, marcand primul zbor direct israelian catre Turcia dupa o intrerupere provocata de o grava criza diplomatica izbucnita intre cele doua tari in 2010, transmite dpa din Tel Aviv.

CORONAVIRUS. Germania vrea sa relaxeze distantarea sociala si sa ridice interdictia de calatorie pentru 31 de tari, printre care si Romania

Autoritatile germane se pregatesc sa treaca la pasul urmator in privinta relaxarii restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19. Oficialii nemti vor sa relaxeze distantarea sociala - incepand de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )