Libnet.ro
UNICEF

14:15

in 15 localitati din Republica Moldova nu sunt gradinite pentru ca nu are cine le frecventa

Adevărul Adevărul,
in 15 localitati din Republica Moldova nu sunt gradinite pentru ca nu are cine le frecventa

Tinerele familii din Moldova refuza sa mai faca copii, asteptand vremuri mai bune, locuri de munca bine platite, locuri de trai, sustinere din partea statului si, nu in ultimul rand, un acces mai larg la servicii medicale de calitate. Multi decid sa emigreze, stabilindu-se cu traiul in tarile Uniunii Europene, ceea ce genereaza un adevarat declin demografic in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, apel catre partidele politice din Republica Moldova: Sa faca front comun pentru promovarea valorilor nationale romanesti

Delegatia Partidului National Liberal PNL) condusa de Ludovic Orban s-a intalnit, luni, la Chisinau, cu reprezentanti ai societatii civile si cu conducerile partidelor din Republica Moldova, membre PPE PAS,.

Ministrul Turismului, intalniri la nivel inalt cu oficiali din Republica Moldova

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat la deschiderea Targului de Turism de la Chisinau, context in care a avut intrevederi la nivel inalt cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, precum si cu directorul general al Agentiei Nationale de Turism a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

O provincie din Coreea va dona 450 de calculatoare pentru institutiile de invatamant din Republica Moldova

Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii MECC) a semnat cu Provincia Jeju din Republica Coreea un Memorandum de intelegere privind cooperarea in domeniul TIC intre Oficiul special Guvernamental pentru Educatie.

DIICOT: sase persoane suspectate de contrabanda cu tigari aduse din Republica Moldova si Ucraina

Sase persoane suspectate de contrabanda cu tigari aduse din Ucraina si Republica Moldova au fost retinute, in urma efectuarii unor perchezitii de catre politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate, sub coordonarea procurorilor de la Serviciul Teritorial Iasi al DIICOT.

Transgaz va semna astazi contractul de preluare a companiei Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Contractul de privatizare a companiei Vestmoldtransgaz de catre operatorul roman Transgaz va fi semnat miercuri, 28 martie. in cel mai scurt timp vor incepe lucrarile de constructie a gazoductului Ungheni-Chisinau, informeaza Radio Chisinau.

UPDATE Transgaz a semnat contractul de preluare a companiei Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Contractul de privatizare a companiei Vestmoldtransgaz de catre operatorul roman Transgaz va fi semnat miercuri, 28 martie. in cel mai scurt timp vor incepe lucrarile de constructie a gazoductului Ungheni-Chisinau, informeaza Radio Chisinau. UPDATE Contractul de privatizare Vestmoldtransgaz a fost semnat.

Oradea se va infrati cu orasul Alesd din Republica Moldova

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat marti, in debutul sedintei ordinare a Consili.

VIDEO Marsul pentru viata in peste 300 de localitati din Romania si Republica Moldova

Sambata, 24 martie 2018, a avut loc, la Targoviste, Marsul pentru viata. Manifestarea s-a dsfasurat sub genericul O lume pentru viata. Organizat de catre Asociatia Studenti pentru Viata, Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi din Romania, filiala Dambovita si Asociatia Pro Vita Targoviste, evenimentul a strans aproximativ 2. 000 de tineri.

Teleorman: 15 localitati afectate de inundatii; cele mai multe gospodarii afectate sunt n Tiganesti -*- Teleorman: 15 localitati afectate de inundatii; cele mai multe gospodarii afectate sunt n Tiganesti

Zeci de gospodarii din 15 localitati teleormanene sunt afectate de inundatii, marti seara, iar pompierii actioneaza pentru scoaterea apei din case si curti, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, remis Agerpres.

Teleorman: 15 localitati afectate de inundatii; cele mai multe gospodarii afectate sunt in Tiganesti

Zeci de gospodarii din 15 localitati teleormanene sunt afectate de inundatii, marti seara, iar pompierii actioneaza pentru scoaterea apei din case si curti, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, remis Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )