Libnet.ro
UNICEF

06:30

UPDATE Transgaz a semnat contractul de preluare a companiei Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Transgaz a semnat contractul de preluare a companiei Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Contractul de privatizare a companiei Vestmoldtransgaz de catre operatorul roman Transgaz va fi semnat miercuri, 28 martie. in cel mai scurt timp vor incepe lucrarile de constructie a gazoductului Ungheni-Chisinau, informeaza Radio Chisinau. UPDATE Contractul de privatizare Vestmoldtransgaz a fost semnat. continuă pe Hotnews

Transgaz va semna astazi contractul de preluare a companiei Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Contractul de privatizare a companiei Vestmoldtransgaz de catre operatorul roman Transgaz va fi semnat miercuri, 28 martie. in cel mai scurt timp vor incepe lucrarile de constructie a gazoductului Ungheni-Chisinau, informeaza Radio Chisinau.

Contractul de privatizare a companiei Vestmoldtransgaz va fi semnat pe 28 martie

Contractul de privatizare a companiei Vestmoldtransgaz de catre operatorul roman Transgaz va fi semnat miercuri, 28 martie. in cel mai scurt timp vor incepe lucrarile de constructie a gazoductului Ungheni-Chisinau. Declaratia a fost facuta de catre prim-ministrul Pavel Filip in cadrul emisiunii Moldova in Direct de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

Transgaz a semnat contractul pentru constructia statiilor de comprimare gaze pentru traseul BRUA Faza 1

Transgaz a semnat contractul pentru executia celor 3 statii de comprimare gaze de cate 10 MW prevazute in proiectul BRUA Faza 1. in data de 14 aprilie, conform calendarului, va fi semnat semnat ordinul de incepe a lucrarilor.

Polonia a semnat contractul pentru achizitia sistemului de rachete Patriot: 4,75 miliarde de dolari pentru doua baterii si 208 de rachete PAC-3

Polonia a semnat miercuri, la Varsovia, contractul de achizitionare a sistemului antiracheta american Patriot, in valoare de 4,75 miliarde de dolari 3,8 miliarde de euro). Polonia va achizitiona in aceasta prima etapa doua baterii Patriot patru unitati de tragere) si 208 de rachete PAC-3, iar livrarea sistemelor este prevazuta incepand cu 2022. Ulterior, Polonia doreste sa achizitioneze alte sase baterii, insa intr-o configuratie mai moderna si cu un radar pe 360 de grade, un program ce ar duce in total costurile programului Patriot pentru Polonia la circa 10,5 miliarde de dolari. Romania a achizitionat recent sapte baterii Patriot sapte unitati de tragere), 168 de rachete PAC-3 si 56 de rachete GEM-T pentru circa 3,9 miliarde de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )