Libnet.ro
UNICEF

09:15

De pe 15 mai romanii pot iesi din localitate doar cu declaratie Care sunt motivele pentru care putem parasi localitatea

Hotnews Hotnews,
 De pe 15 mai romanii pot iesi din localitate doar cu declaratie Care sunt motivele pentru care putem parasi localitatea

Din 15 mai e permisa circulatia persoanelor in afara locuintei, in interiorul localitatii, dar cu evitarea grupurilor mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii. Interdictia deplasarii in afara localitatii se mentine, cu cateva exceptii. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Modelul declaratiei pe propria raspundere pentru parasirea localitatii Putem iesi din localitate doar pentru anumite situatii

Declaratia pe propria raspundere care trebuie completata pentru iesirea din localitate a fost publicata. Aceasta prevede 11 motive pentru care romanii pot parasi localitatea, printre care pentru interes profesional, in scop umanitar, pentru evenimente familiale, decese, dar si pentru activitati recreativ-sportive individuale desfasurate in aer liber.

Marcel Vela, despre parasirea localitatii dupa 15 mai: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc de ce spun romanii

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat la Antena 3 ca, incepand cu data de 15 mai, romanii vor putea parasi localitatea de domiciliu doar cu declaratie pe proprie raspundere.

De unde descarci declaratia pe propria raspundere si care-s motivele pentru care poti pleca din localitate

Din 15 mai, Romania intra in starea de alerta si, printre altele, inca e nevoie de o declaratie pe proprie raspundere la anumite deplasari. Documentul oficial a fost prezentat de Guvern.

Stare de alerta. Declaratia pe propria raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata, cum se completeaza si de unde poate fi descarcata

Din data de 15 mai, Romania intra in stare de alerta, pentru urmatoarele 30 de zile, in urma hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta,potrivit declaratiei facuta de Marcel.

15 mai, stare de alerta. Poti iesi in oras? Ce spun autoritatile

Incepand cu data de 15 mai, in Romania se vor relaxa o parte din masurile luate in contextul epidemiei decoronavirus. Astfel, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca starea de urgenta nu va fi.

Stare de alerta in Romania |A fost actualizata declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata noul model

Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate sau din zona metropolitiana a fost deja modificata din prima zi de stare de alerta. La rubrica motive justificate, a fost asufel introdusa.

Stare de alerta, 15 mai. Ce sanctiuni ar putea primi romanii care nu poarta masca in spatiile publice

Incepand cu 15 mai, in Romania va incepe prima etapa a relaxarii restrictiilor, odata cu trecerea de lastarede urgenta la cea de alerta, pe fondul pandemiei de coronavirus, iar purtarea.

Horoscop 15 mai 2020, cu Camelia Patrascanu. Taurii iau atitudine, Leii sunt cu ochii pe partenerul de viata

Camelia Patrascanu a prezentat, vineri, horoscopul pentru ziua de 15 mai 2020. Cu totii vom avea o zi de destin, in care vom face doar ce ne indeamna constiinta.

Horoscop 15 mai. Berbecii sunt extrem de ambitiosi, Balantele au o zi buna

Horoscop 15 mai. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 15 MAI 2020; dupa ce zilele trecute trei planete si-au inceput stationarea retrograda iar Mercur si Marte au schimbat zodia, astazi Soarele este intr-un trigon cu Pluto retrograd si este un lucru bun. Poate ca Pluto nu mai e considerata o planeta, dar are un rol si efect important asupra noastra.

Adobe Romania a dublat fondul destinat lucratului de acasa si le-a dat liber angajatilor de 15 mai

Cei peste 700 angajati ai Adobe Romania, cel mai mare centru de dezvoltare si cercetare al Adobe in Europa, au primit ziua de 15 mai libera din partea companiei, iar fondul pentru echipamente office destinat lucratului de acasa a fost dublat la 500 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )