Libnet.ro
UNICEF

16:00

15 mai, stare de alerta. Poti iesi in oras? Ce spun autoritatile

B1 B1,
15 mai, stare de alerta. Poti iesi in oras? Ce spun autoritatile

Incepand cu data de 15 mai, in Romania se vor relaxa o parte din masurile luate in contextul epidemiei decoronavirus. Astfel, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca starea de urgenta nu va fi. continuă pe B1

15 mai, prima zi de stare de alerta. Ce inseamna asta si ce reguli au impus autoritatile romane pentru relaxare

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) a declarat starea de alerta pe teritoriul Romaniei, a anuntat premierul Ludovic Orban, in debutul sedintei de Guvern de joi, 14 mai, cand, de.

Stare de alerta. Spatiile comerciale care ar putea fi deschise dupa data de 15 mai

Starea de urgenta impusa in urma izbucnirii pandemiei de coronavirus va fi inlocuita, de la 15 mai, cu starea de alerta, unele masuri urmand sa se relaxeze. in acest context, spatiile comerciale ar putea sa.

Stare de alerta, 15 mai. Ce sanctiuni ar putea primi romanii care nu poarta masca in spatiile publice

Incepand cu 15 mai, in Romania va incepe prima etapa a relaxarii restrictiilor, odata cu trecerea de lastarede urgenta la cea de alerta, pe fondul pandemiei de coronavirus, iar purtarea.

INTERACTIV Cum arata harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet in prima zi dupa incetarea starii de urgenta

In prima zi dupa starea de urgenta, Romania contabilizeaza peste 16. 400 de cazuri de coronavirus, peste 1. 000 de decese de pacienti cu COVID-19, dar si circa 9. 300 de pacienti declarati vindecati. Suceava a iesit oficial din carantina, dar ramane in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 3. 300 de cazuri confirmate si peste 170 de decese cu COVID-19. Evolutia in regiune este totusi in scadere. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 500 de cazuri si aproape 70 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva cu mai multe date statistice si grafice.

De pe 15 mai romanii pot iesi din localitate doar cu declaratie Care sunt motivele pentru care putem parasi localitatea

Din 15 mai e permisa circulatia persoanelor in afara locuintei, in interiorul localitatii, dar cu evitarea grupurilor mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii. Interdictia deplasarii in afara localitatii se mentine, cu cateva exceptii.

Motive de deplasare in afara localitatilor dupa 15 mai. Ce va fi permis?

Site-ul MAIanunta masurile de prevenire si control a epidemiei de coronavirus propuse a intra in vigoare incepand cu starea de alerta din data de 15 mai 2020. Iata in continuare lista activitatilor.

Se scumpesc serviciile stomatologice dupa 15 mai? Iata ce spune medicul stomatolog Adrian Mina!

Redeschiderea cabinetelor stomatologice dupa 2 luni de stare de urgenta se va face in conditii speciale de siguranta, care implica un protocol strict ce trebuie respectat ca la carte. Distantarea sociala duce la desfiintarea salilor de asteptare, iar dupa fiecare pacient se va proceda la o dezinfectare a tuturor ustensilelor si aparatelor, procedeu ce dureaza aproximativ 15 minute.

Horoscop 15 mai. Berbecii sunt extrem de ambitiosi, Balantele au o zi buna

Horoscop 15 mai. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 15 MAI 2020; dupa ce zilele trecute trei planete si-au inceput stationarea retrograda iar Mercur si Marte au schimbat zodia, astazi Soarele este intr-un trigon cu Pluto retrograd si este un lucru bun. Poate ca Pluto nu mai e considerata o planeta, dar are un rol si efect important asupra noastra.

Adobe Romania a dublat fondul destinat lucratului de acasa si le-a dat liber angajatilor de 15 mai

Cei peste 700 angajati ai Adobe Romania, cel mai mare centru de dezvoltare si cercetare al Adobe in Europa, au primit ziua de 15 mai libera din partea companiei, iar fondul pentru echipamente office destinat lucratului de acasa a fost dublat la 500 de.

16.437 de romani infectati cu coronavirus, 9.370 de vindecati si 1.056 de morti, bilant pe 15 mai 2020

Pana astazi, 15 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 16. 437 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9. 370 au fost declarate vindecate si externate.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )