Libnet.ro
UNICEF

10:15

15 martie, ziua in care Romania se opreste pentru un sfert de ora

Playtech Playtech,
15 martie, ziua in care Romania se opreste pentru un sfert de ora

Au trecut deja 11 zile de cand omul de afaceri Stefan Mandachi a pornit campania Romania vrea autostrazi. Vineri, 15 martie, la ora 15, Romania se va opri in loc. Primul metru de autostrada, construit simbolic in Moldova, a dat nastere unei adevarate campanii la nivel national. Companii private, scoli, dar si institutii publice au [] . continuă pe Playtech

MT: Comunitatile maghiare vor sarbatori pretutindeni in lume ziua de 15 Martie / Revolutia ungara din 1848-49 a esuat, insa cererile sale de atunci s-au infaptuit

Ziua de 15 Martie va fi sarbatorita pretutindeni in lume de organizatiile si comunitatiile maghiare, anunta Magyar Televizio, citata de Rador. Astfel, programe festive vor avea loc la Medias si Sighisoara, locul in care se presupune ca a murit poetul Pet337;fi Sandor, la Monumentul Pet337;fi.

Comunitatile maghiare sarbatoresc pretutindeni in lume ziua de 15 Martie / Revolutia ungara din 1848-49 a esuat, insa cererile sale de atunci s-au infaptuit

Ziua de 15 Martie estesarbatorita pretutindeni in lume de organizatiile si comunitatiile maghiare, anunta Magyar Televizio, citata de Rador. Astfel, programe festive vor avea loc la Medias si Sighisoara, locul in care se presupune ca a murit poetul Pet337;fi Sandor, la Monumentul Pet337;fi.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 15 martie. Gemenii primesc cel mai important semn divin, Berbecii trebuie sa renunte la cautarea perfectiunii

Iata pentru VINERI 15 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in.

Curs BNR: cat e euro azi, 15 martie. Vesti proaste pentru romani

Avem un curs valutar oficial pentru 15 martie si n-o sa-ti para prea bine. Acest curs BNR e valabil toata ziua si euro inca se duce in sus. inainte sa vezi ce curs BNR ai pentru euro,.

VIDEO Grupul de oradeni care propun greva generala in Romania pe 15 martie: Blocam tara pentru ca ei trebuie sa plece!

Membrii organizatiei Oradea Civica 2017 au facut un filmulet in care ii indeamna pe romani sa se solidarizeze cu suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova si sa blocheze Romania pe 15 martie, timp de opt ore. in doar 24 de ore de la publicarea pe Facebook, filmuletul a adunat peste un milion de vizualizari.

VIDEO Grupul de oradeni care propune greva generala in Romania pe 15 martie: Blocam tara pentru ca ei trebuie sa plece!

Membrii organizatiei Oradea Civica 2017 au facut un filmulet in care ii indeamna pe romani sa se solidarizeze cu suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova si sa blocheze Romania pe 15 martie, timp de opt ore. in doar 24 de ore de la publicarea pe Facebook, filmuletul a adunat peste un milion de vizualizari.

sieu Romania vrea autostrazi - Cine sustine sfertul de ora de protest de pe 15 martie - De la companii si primarii, pana la cofetarii si mercerii

Campania Romania vrea autostrazi, care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie a crescut de la zi la zi si acum cuprinde companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri. Reamintim ca ideea ii apartine antreprenorului Stefan Mandachi, suceveanul care a construit in mod simbolic primul si singurul) metru de autostrada in Moldova. Foarte multi vor opri lucrul timp de 15 minute, in alte cazuri oamenii vor purta banderole, iar unele companii explica in mesaje cum lipsa de autostrazi le afecteaza business-ul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 martie. Meteorologii inca mai au vesti proaste pentru noi

Vineri, 15 martie, vremea va fi in continuare apropiata de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea innorari si va ploua in general slab, mai ales noaptea, in regiunile intracarpatice, iar pe.

HOROSCOP 15 MARTIE. Gemenii trebuie sa mizeze pe onestitate, Taurii sunt plini de energie pozitiva

Iata horoscopul zilei de VINERI 15 MARTIE 2019; Soarele aflat in Pesti este in conjunctie de Mercur azi iar inspiratia zburda peste tot ! Este mijlocul lunii martie si totodata mijlocul perioadei.

Romania se opreste vineri pentru 15 minute. Cine se alatura protestului privind constructia de autostrazi

Zeci de firme si mii de angajati, de la stat sau din mediul privat, primari, politicieni, liceeni si organizatii neguvernamentale isi vor opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15, in semn de solidaritate cu protestul fata de lipsa autostrazilor in Romania, initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostrada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )