Libnet.ro
UNICEF

15:00

15 milioane de euro pierdute pentru Bucuresti. Ion Tiriac a facut dezvaluirea

B1 B1,
15 milioane de euro pierdute pentru Bucuresti. Ion Tiriac a facut dezvaluirea

Ion Tiriac 81 de ani) este cunoscut pe intreg mapamondul pentru implicarea sa in organizarea turneelor de tenis. De curand, omul de afaceri si-a manifestat nemultumirea cu privire la competitia care ar fi urmat. continuă pe B1

DigiSport: Bucuresti ar fi luat 15 milioane de euro!. Marea dezamagire a lui Ion Tiriac, dupa ce planul sau a esuat

Ion Tiriac 81 de ani), cel mai bogat roman al momentului, alaturi de Daniel Dines 47 de ani), este dezamagit de faptul ca planul sau legat de turneul de tenis de la Bucuresti a esuat.

Administratia Fondului Cultural National a lansat o sesiune de finantare de 15 milioane de lei pentru proiecte culturale derulate in 2021

Administratia Fondului Cultural National a lansat marti sesiunea de finantare I2021, cu buget de 15 milioane de lei, destinata proiectelor culturale ce se vor derula intre ianuarie si 15 noiembrie 2021.

Marea dezamagire a lui Tiriac: Bucurestiul ar fi castigat 10-15 milioane de euro

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, este foarte dezamagit ca Bucurestiul a ramas fara turneu ATP. Sunt deja patru ani de cand nu s-a mai organizat competitia de la Arenele BNR, iar lucrurile raman foarte complicate. BNR, proprietara bazei, nu pare dispusa sa mai accepte ca acolo sa aiba loc competitii sportive. in ciuda .

Cazarma militara de la Ranca va fi modernizata cu peste 15 milioane de euro. Va fi transformata in centru dede instructie

Cazarma militara din zona montana Ranca, din judetul Gorj, va fi refacuta, de Ministerul Apararii Nationale. Proiectul de hotarare de guvern a fost lansat luni, 31 septembrie, in dezbatere publica.

400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana pregateste alocarea a 400 milioane euro pentru initiativa Organizatiei Mondiale a .

IN LUNA AUGUST Rezervele internationale ale BNR se situau la nivelul de 41.265 milioane euro

La 31 august 2020, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35. 768milioane euro, fata de 36. 249 milioane euro la 31iulie 2020.

UE va contribui cu 400 de milioane de euro la programul COVAX pentru vaccinuri antiCovid accesibile

Comisia Europeana si-a confirmat luni interesul de a participa la mecanismul COVAX care vizeaza accesul echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, anuntand o contributie de 400 de milioane de euro sub forma de garantii, menita sa sprijine programul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in contextul eforturilor de combatere a pandemiei, potrivit unui comunicat postat pe pagina oficiala a Comisiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )