Libnet.ro
UNICEF

22:16

400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

România Liberă România Liberă,
400 milioane euro, garantii de la Comisia Europeana pentru achizitia vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana pregateste alocarea a 400 milioane euro pentru initiativa Organizatiei Mondiale a . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana va contribui cu 400 de milioane de euro la initiativa OMS de achizitie a vaccinurilor pentru COVID-19

Comisia Europeana a anuntat luni ca va contribui cu 400 de milioane de euro, sub forma de garantii, la initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) de achizitie a vaccinurilor pentru COVID-19, in timp ce OMS a anuntat ca Germania s-a alaturat pactului si ca agentia inca negociaza cu blocul european, transmite Reuters.

UE va contribui cu 400 de milioane de euro la programul COVAX pentru vaccinuri antiCovid accesibile

Comisia Europeana si-a confirmat luni interesul de a participa la mecanismul COVAX care vizeaza accesul echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, anuntand o contributie de 400 de milioane de euro sub forma de garantii, menita sa sprijine programul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in contextul eforturilor de combatere a pandemiei, potrivit unui comunicat postat pe pagina oficiala a Comisiei.

Comisia Europeana va contribui cu 400 de milioane de euro la initiativa OMS de achizitie a vaccinurilor pentru Covid-19

Comisia Europeana a anuntat luni ca va contribui cu 400 de milioane de euro, sub forma de garantii, la initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) de achizitie a vaccinurilor pentru Covid-19, in timp ce OMS a anuntat ca Germania s-a alaturat pactului si ca agentia inca negociaza cu blocul european, transmite Reuters, conform news. ro.

2 miliarde de doze de vaccin anti-COVID, pentru toate tarile, in 2021 Comisia Europeana ofera 400 de milioane de euro initiativei OMS

Comisia Europeana va sprijini cu 400 de milioane de euro initiativa Organizatiei Mondiale a Sanatatii de achizitie a vaccinurilor anti-COVID, transmite Reuters. De asemenea, si Germania s-a alaturat.

Comisia Europeana adera la mecanismul COVAX care vizeaza accesul echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19

Comisia Europeana si-a confirmat interesul de a participa la mecanismul COVAX care vizeaza accesul echitabil la vaccinuri impotriva COVID-19, disponibile peste tot in lume la preturi accesibile, pentru toate persoanele care au nevoie de acestea. De asemenea, ca parte a unui efort al Echipei Europa Team Europe), Comisia anunta astazi o contributie de 400 de milioane EUR sub forma de garantii, menita sa sprijine mecanismul COVAX si obiectivele acestuia in contextul raspunsului mondial la criza provocata de coronavirus, conform unui comunicat trimis redactiei.

Lovitura pentru Ungaria. Comisia Europeana a facut anuntul, dupa decizia maghiarilor

Incepand de mati, Ungaria si-a inchis frontierele pentru cetatenii straini. in urma deciziei Comisia Europeana a facut un anunt. Ce a anuntat Comisia Europeana dupa decizia maghiarilor Marti, Ungaria a inchis frontierele pentru cetatenii straini, insa, luni seara a anuntat unele exceptii pentru turistii din Cehia, Slovacia si Polonia. Accesul este permis doar celor care .

Comisia Europeana avertizeaza Ungaria sa nu inchida granitele pe motiv de pandemie

Comisia Europeana a cerut guvernului de la Budapesta sa nu invoce pandemia pentru a inchide granitel.

Comisia Europeana acuza Ungaria de discriminare dupa ce guvernul Viktor Orban a inchis granitele cu exceptia tarilor din Grupul Visegrad

Comisia Europeana a reamintit marti Ungariei principiul nediscriminarii intre cetatenii UE dupa ce tara a interzis intrarea aproape tuturor strainilor ca parte a restrictiilor COVID-19. Guvernul maghiar a.

IN LUNA AUGUST Rezervele internationale ale BNR se situau la nivelul de 41.265 milioane euro

La 31 august 2020, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35. 768milioane euro, fata de 36. 249 milioane euro la 31iulie 2020.

Hidroelectrica, Electrica si SAPE ar fi pierdut lupta pentru achizitia CEZ Romania Care ar fi consecintele

Consortiul romanesc format din Hidroelectrica, Electrica si SAPE ar fi pierdut lupta pentru achizitionarea activelor pe care cehii de la CEZ le au in Romania, insa, deocamdata, nu va fi un anunt oficial pe aceasta tema, deoarece lucrurile nu sunt total transate, potrivit surselor HotNews. ro. Pe primul loc in competitie s-ar afla multinationala Macquarie Infrastructure and Real Assets MIRA), insa trebuie sa prezinte, in urmatoarele doua zile, suficiente garantii ca pot plati pentru a fi declarata castigatoare. in caz contrar, cehii vor incepe discutiile cu urmatorii clasati, in cursa aflandu-se si consortiul format din companiile germane EON si Allianz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )