Libnet.ro
UNICEF

12:45

150 de persoane, evacuate in urma unui incendiu la o sala de evenimente din Hunedoara

Antena3 Antena3,
150 de persoane, evacuate in urma unui incendiu la o sala de evenimente din Hunedoara

Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o anexa a unei sali de evenimente din municipiul Brad, aproximativ 150 de persoane care se aflau intr-o incinta alaturata re. continuă pe Antena3

Cinci raniti n urma unui accident n care a fost implicat un autocar nmatriculat n Ucraina, care transporta 51 de persoane

Cinci persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana Baldovinesti, anunta News. ro.

UPDATE: Opt raniti n urma unui accident n care a fost implicat un autocar nmatriculat n Ucraina, care transporta 51 de persoane

Opt persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana Baldovinesti.

FOTO Opt raniti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar inmatriculat in Ucraina, care transporta 51 de pasageri

Opt persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana Baldovinesti. Initial cinci persoane au fost transportate la spital, insa ulterior, dupa evaluarile medicilor, acestora li s-au adaugat alte trei.

Cinci ranti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar si un autoturism

Cinci persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana Ba.

Opt ranti in urma unui accident in care a fost implicat un autocar si un autoturism

Opt persoane au fost ranite luni dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autocar inmatriculat in Ucraina, produs pe DN 2 B, la iesire din localitatea braileana.

Un barbat a murit in urma unui accident pe traseul Chisinau-Razeni

Un barbat a decedat, iar alte trei persoane au fost transportate la spital in urma unui accident rutier produs in dimineata de vineri, 4 mai, pe traseul Chisinau-Razeni. Potrivit politiei, soferul decedat a tamponat din sparte un automobil care apartine unei scoli auto.

Panica la botez: 150 de oameni au fost evacuati in toiul petrecerii, dupa ce flacarile au cuprins cladirea

Pompierii au fost chemati in ajutor, in urma unui incendiu inregistrat la o sala de evenimente din Brad. 150 de oameni participau la un botez, cand s-a produs incendiul.

Stare de alerta! INCENDIU intr-un mall din Ramnicu Valcea: Sute de persoane EVACUATE

Peste 300 de persoane au fost evacuate duminica dupa-amiaza dintr-un mall din municipiul Ramnicu Valcea, dupa ce a izbucnit un incendiu la un tablou electric al cladirii. Persoanele aflate in spatiile din.

VIDEO Incendiu la Shopping City in Ramnicu Valcea. 300 de persoane, evacuate

Un incendiu a izbucnit duminica-seara, 6 mai, la Mall-ul Shopping City din Ramnicu Valcea. Un tablou electric aflat pe partea exterioara a luat foc, 300 de persoane aflate in zonele din apropiere fiind evacuate.

Incendiu intr-un bloc din Iasi: Opt persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Opt persoane, intre care patru copii, au fost intoxicate cu fum in urma unui incendiu care a izbucnit, sambata, intr-un bloc din Iasi, din cauza unei lumanari aprinse. Flacarile au afectat trei apartamente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )