Libnet.ro
UNICEF

01:05

1.500 elevi de la un Liceu din Ploiesti intra in scenariul rosu de predare a cursurilor

România Liberă România Liberă,
1.500 elevi de la un Liceu din Ploiesti intra in scenariul rosu de predare a cursurilor

Colegiul Regina Maria din Ploiesti trece pe scenariul rosu dupa ce marti seara a fost confirmat un. continuă pe România Liberă

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

Suceava, la un pas de a intra din nou in scenariul rosu

Municipiul Suceava este la un pas de scenariul rosu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu, care a solicitat cetatenilor sa respecte masurile de protectie sanitara pentru a limita raspandirea infectiilor cu noul coronavirus, potrivit Ziare. com.

Dupa Bucuresti, judetul Alba intra in scenariul rosu. Indicele de infectare cu coronavirus in fiecare judet din tara

Judetul Alba a depasit, marti, pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cu 3,06 fiind al doilea dupa Bucuresti unde indicele a ajuns la 3,23. Aproape de scenariul rosu este Harghita, unde rata de infectare e de 2,84, potrivit datelor publicate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea .

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

PSD: Este revoltator ca in ziua in care Capitala intra in scenariul rosu membrii Guvernului sunt preocupati de alegeri

PSD considera revoltator fapul ca in ziua in care Bucurestiul intra in scenariul rosu, membrii Guvernului in frunte cu premierul Ludovic Orban sunt preocupati tot de impartirea ciolanului si de alegeri.

Alba, primul judet care intra in scenariul rosu, cu aproape 2.000 de cazuri active de COVID-19. Ce spune prefectul despre masurile restrictive

Grupul de Comunicare Strategica a transmis marti situatia actualizata a incidentei cazurilor COVID pe judete. Judetul Alba se afla pe primul loc cu incidenta de 3. 06 anterior 2. 95), dupa Bucuresti, care are anterior 3.

Masca devine obligatorie si in Cluj-Napoca incepand de joi Toate unitatile de invatamant intra in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Cluj-Napoca vor trece in scenariul rosu de functionare, incepand de joi, ceea ce presupune participarea exclusiv online la activitatile didactice. De asemenea, masca devine obligatorie in spatii inchise si deschise din oras, transmite Mediafax.

Scolile din Bucuresti in scenariul rosu: Profesorii au termen pana miercuri sa le transmita elevilor orarul pentru cursuri online

Directorii unitatilor de invatamant din Bucuresti, inclusiv gradinitele, au termen pana miercuri sa ii informeze pe copii si pe parinti cum vor fi organizate cursurile online si sa le transmita orarul, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu, care implica inchiderea scolilor si trecerea la cursuri exclusiv online.

Scolile din Ramnicu Valcea, in scenariul rosu. Rata incidentei cumulate a cazurilor COVID-19 a atins valoarea de 4,69 la mia de locuitori

Rata incidentei cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 14 zile in Ramnicu Valcea este de 4,69 la mia de locuitori. in acest context, scolile au intrat in scenariul rosu de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )