Libnet.ro
UNICEF

09:15

Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei. Ce se va intampla cu activitatea in scoli si gradinite dupa ce Capitala intra in scenariul rosu

Explozia cazurilor de COVID-19 devine de la zi la zi mai apasatoare, astfel ca autoritatile sunt obligate sa ia masuri dintre cele mai stricte pentru a preveni raspandirea virusului. in ceea ce priveste intrarea Capitalei in scenariul rosu, noul inspector scolar a venit cu informatii legate de activitatile din sistemul de invatamant. Gradinitile vor avea . continuă pe Playtech

Metrorex, anunt de ultima ora! Restrictii noi pentru toti calatorii dupa explozia cazurilor COVID-19. Ce nu vor mai avea voie sa faca

In contextul pandemiei de COVID-19, autoritatile sunt tot mai speriate de explozia zilnica a numarului de cazuri. Acestea trag semnale de alarma si solicita institutiilor statului sa ia masuri de evitare a aglomeratiei, acolo unde este posibil. Astfel, in cursul serii de ieri, Metrorex a transmis printr-un comunicat noile masuri de restrictie care vor avea .

Vladimir Putin, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19: Este un obiectiv important

Vesti bune pentru intreg mapamondul. in cursul zilei de miercuri, in cadrul unei sedinte de Guvern, presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat ca Rusia va produce cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19, la doua luni distanta de la producerea primului. Cate persoane vor participa la testarile celui de-al doilea vaccin Cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19 este .

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre inchiderea scolilor: Ar putea intra in scenariul rosu pentru 14 zile (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a explicat, in cursul zilei de duminica, ce se vaintamplacu scoliledin tara noastra, in contextul in care rata infectiilor cu noul coronavirus de tip.

1.040 de unitati de invatamant din Romania isi desfasoara activitatea online. Noi date de la Ministerul Educatiei

In cursul zilei de vineri, 16 octombrie, Ministerul Educatiei si Cercetarii a actualizat datele privind numarul unitatilor de invatamant care isi desfasoara activitatea in scenariul 3, adica online, da.

Ministerul Educatiei, noi date privind scenariile de functionare a scolilor din intreaga tara

Inca 219 gradinite si scoli au intrat peste weekend in scenariul rosu, cu predare exclusiv online, potrivit buletinului informativ transmis astazi de Ministerul Educatiei. Astfel, la nivelul intregii tari 1. 259 de unitati de invatamant se afla in scenariul 3.

Cum va fi vremea la final de octombrie. Vesti de ultima ora de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru vremea de la finele lunii curente. Care sunt maximele si minimele perioadei si ce vesti aduc meteorologii? Prognoza meteo pentru finalul lunii octombrie Vesti bune de la meteorologi! Maximele sunt chiar in crestere fata de normalul perioadei in care ne situam. Romanii .

Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa. Reactia de ultima ora

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania a trecut prin spaima vietii sale, dupa ce i-a fost incendiata una dintre locuinte. Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa?! Reactia lui Mihai Traistariu dupa ce fratele i-a dat foc la casa Mihai Traistariu a vorbit despre ce s-a .

Ministerul Educatiei: Numarul scolilor in scenariul rosu se apropie de 1.300

Un nou record negativ luni, 19 octombrie: 1. 259 de scoli din intreaga tara au trecut la invatamant exclusiv online, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )