Libnet.ro
UNICEF

15:15

151 de romani, pozitivi cu coronavirus la o ferma din Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
151 de romani, pozitivi cu coronavirus la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi, ca 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19, transmite Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou focar de COVID-19 la o ferma din Germania: 151 de romani sunt infectati

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 151 de lucratori romani de la o ferma din regiunea germana D.

MAE: 151 de romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, testati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, potrivit informatiilor comunicate joi de autoritatile germane Consulatului General al Romaniei la Munchen, pana la acest moment 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19.

MAE, noi precizari in legatura cu romanii infectati cu coronavirus la o ferma din Germania: 151 de conationali au fost testati pozitiv

Ministerul Afacerilor Externe a revenit cu precizari in legaturacu focarul de coronavirus izbucnit la fermadin regiunea Dingolfing-Landau, Germania,unde s-au infectat si multi lucratori.

Pe aeroporturile din Germania incepe testarea pe scara larga pentru coronavirus

Pe aeroportul Tegel din Berlin a inceput miercuri testarea pe scara larga a pasagerilor pentru depistarea coronavirusului. Masura va fi aplicata de saptamana viitoare, obligatoriu si gratuit, pe toate aeroporturile din Germania.

A fost prins la granita cu Romania. Barbatul a furat 200.000 de euro din Germania

Tanarul care a furat 200. 000 de euro, incercand sa fuga cu banii intr-un autocar de pasageri a fost prins de politisti. Care era destinatia barbatului prins la granita cu Romania, aflati in continuare. Tanarul care a furat 200. 000 de euro din Germania a fost prins Un tanar de 27 de ani, care avea cetatenie dubla .

Kremlinul se declara multumit de retragerea soldatilor americani din Germania

Administratia Vladimir Putin s-a declarat multumita, azi, de hotararea presedintelui SUA, Donald Trump, de reducere a efectivelor militare americane din Germania.

Kremlinul se declara multumit de retragerea soldatilor americani din Germania

Administratia Vladimir Putin s-a declarat multumita, vineri, de hotararea presedintelui SUA, Donald Trump, de reducere a efectivelor militare americane din Germania, relateaza Mediafax.

SUA retrage din Germania aproape 12.000 de militari

Statele Unite au decis sa retraga 11. 900 de militari americani din Germania, pentru a repozitiona o mare parte dintre acestia in Belgia si Italia, a anuntat azi seful Pentagonului, Mark Esper, conform AFP.

SUA au decis sa-si retraga din Germania aproape 12.000 de militari

Statele Unite au decis retragerea a 11. 900 de militari americani din Germania, pentru a repozitiona o mare parte dintre acestia in Belgia si Italia, a anuntat miercuri seful Pentagonului, Mark Esper, transmite AFP.

CORONAVIRUS |Autoritatile din Galati au facut publica lista cazurilor de COVID-19 detaliata pe fiecare cartier din municipiu si fiecare localitate din judet

Autoritatile din Galati, judet ce a depasit pragul de 2. 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a transmis, vineri, lista cazurilor de COVID-19 detaliata pe fiecare localitate in parte din judet, dar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )