Libnet.ro
UNICEF

17:15

153 de romani care lucreaza la ferma din Germania unde s-au confirmat cazuri de COVID-19 si care vor sa revina in tara, repatriati cu o cursa aeriana tip charter

Adevărul Adevărul,
153 de romani care lucreaza la ferma din Germania unde s-au confirmat cazuri de COVID-19 si care vor sa revina in tara, repatriati cu o cursa aeriana tip charter

Un numar de 153 de cetateni romani care lucreaza la o ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, unde s-au confirmat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, si care doresc sa revina in tara sunt repatriati, vineri, cu o cursa aeriana tip charter, pe cheltuiala autoritatilor germane, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE). continuă pe Adevărul

MAE: inca aproximativ 40 de romani lucratori sezonieri la o ferma din Germania, confirmati cu COVID-19

Inca aproximativ 40 de romani care lucreaza ca sezonieri la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau au fost confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus. Alte cateva zeci de.

MAE: 153 de muncitori romani de la o ferma din Germania, repatriati vineri. Cativa dintre ei au fost testati pozitiv cu coronavirus, dar au finalizat perioada de izolare

Ministerul de Externe a venit cu noi informatii in cazul muncitorilor romani de la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau. Potrivit informatiilor comunicate de reprezentantii Consulatului General al.

Masuri luate de scolile din Germania pe fondul coronacrizei

In unele regiuni din Germania, vacanta de vara a luat deja sfarsit. Noul an scolar urmeaza sa inceapa in regim obisnuit. Dar situatia din scoli nu va fi normala, dupa cum se vede in landul Mecklenburg-Pomerania Anterioara, scrie Kay-Alexander Scholz pe Deutsche Welle, conform g4media.

Masurile luate de scolile din Germania pe fondul coronacrizei

In unele regiuni din Germania, vacanta de vara a luat deja sfarsit. Noul an scolar urmeaza sa inceapa in regim obisnuit. Dar situatia din scoli nu va fi normala, dupa cum se vede in landul Mecklenburg-Pomerania Anterioara, scrie Kay-Alexander Scholz pe Deutsche Welle, conform g4media.

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Se dau bani de la stat. 75% din salariu pentru mii de romani. Care este conditia

Se dau din nou bani de la stat, dupa cum a anuntat premierul Ludoic Orban, dar si presedintele Klaus Iohannis. Cei care vor primi 75% din salariu sunt parintii ai caror copii nu vor mai merge la scoala, din cauza cazurilor de coronavirus din localitatile lor. Parintii care vor fi nevoiti sa ramana cu copiii .

Iubita lui Liviu Dragnea a plecat din tara. Unde a fost fotografiata Irina Tanase

Iubita lui Liviu Dragnea nu este o persoana foarte activa pe retelele sociale, insa, atunci cand revine o face in forta si cu multe noutati. Irina Tanase a plecat in vacanta si a impartasit cu prietenii sai virtuali poze cu locurile pe care le-a vizitat. Cine a insotit-o pe blondina in calatorie, aflati in paragrafele .

VIDEO Momentul socant in care redactia BBC din Beirut este lovita de explozie si un reporter este aruncat la pamant

Momentul in care redactia BBC din capitala Libanului este zguduita a fost surprins in timpul unui interviu online care avea loc chiar atunci cand s-au produs exploziile.

Documentul care dispare definitiv din Romania. Romanii nu mai au nevoie de acest act, incepand de vineri

In urma cu douazeci de ani, printr-o lege ce intra in vigoare in data de 24 august 2000, romanii aveau obligativitatea sa se prezinte la urnele de vot, fie ca vorbim de alegeri generale, prezidentiale sau locale, cu un document numit Carte de alegator. Conform procedurilor legea a avut valabilitate 20 de ani, adica pana .

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )