Libnet.ro
UNICEF

01:05

16 ani de la 11 septembrie 2001: Statele Unite isi plang mortii, in timp ce terorismul ramane o amenintare

Adevărul Adevărul,
16 ani de la 11 septembrie 2001: Statele Unite isi plang mortii, in timp ce terorismul ramane o amenintare

Statele Unite comemoreaza astazi 16 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, o zi sangeroasa care a tulburat profund societatea americana si a marcat politica mondiala la inceputul noului mileniu. continuă pe Adevărul

Presedintele Parlamentului a depus flori in memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a depus flori la Ambasada Statelor Unite ale Americii in memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001. Speakerul a mentionat ca astazi ne amintim de acele tragice evenimente care au avut loc, cu regret, in Statele Unite, la New York si la Washington.

VIDEO Trump la comemorarea atentatelor de la 11 septembrie 2001: Atunci lumea s-a schimbat, dar si noi toti ne-am schimbat

Presedintele american Donald Trump a pastrat luni un minut de reculegere la Casa Alba cu ocazia implinirii a 16 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

VIDEO Trump a pastrat un minut de reculegere la comemorarea atentatelor de la 11 septembrie 2001

Presedintele american Donald Trump a pastrat luni un minut de reculegere la Casa Alba cu ocazia implinirii a 16 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001.

Igor Dodon: Tragedia care a lovit SUA in urma cu 16 ani este o pagina plina de durere

Tragedia care a lovit Statele Unite ale Americii in urma cu 16 ani este o pagina trista si plina de durere pentru intreaga istorie contemporana. Pe 11 septembrie 2001, am fost cu totii martorii unui adevar terorismul trebuie combatut astazi, mentioneaza Igor Dodon intr-un mesaj de comemorare si sustinere adresat poporul american, transmite IPN.

11.09 - Se implinesc 16 ani de la cele mai grave atentate teroriste din istoria Statelor Unite ale Americii

O ceremonie va fi tinuta luni in memoria victimelor din atentatele teroriste produse pe 11 septembrie 2001, la memorialul construit in locul World Trade Center din New York. in dimineata zilei 11 .

Cum a marcat Donald Trump implinirea a 16 ani de la atentatele teroriste care au schimbat lumea (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a condus, luni, prima sa comemorarea de cand e presedinte a atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001. Presedintele american si Prima Doamna, Melania Trump, au tinut un.

FOTO VIDEO Statele Unite comemoreaza 16 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie. Ce impact a avut 9/11 asupra politicii SUA

Statele Unite comemoreaza, luni, 16 ani de la atentantul de la 11 septembrie 2001. Prabusirea turnurilor World Trade Center, un simbol al puterii economice a Statelor Unite, a reprezentat o lovitura fara precedent pentru americani, iar inceputul noului mileniu imbraca haina luptei impotriva terorismului.

11 septembrie, o data in istoria lumii. La noi incepe scoala...

11 septembrie a reprezentat in istorie o data destul de importanta si inainte de momentul tragic 11 septembrie 2001, care, de atunci se pare ca a fost monopolizata de acesta. Multe personalitati s-au nascut, altele au decedat in aceasta zi. Au fost evenimente tragice, dar si multe evenimente fericite petrecute intr-o zi de 11 septembrie.

Statele Unite au in vedere dezvoltarea unor minibombe nucleare

Casa Alba are in vedere dezvoltarea de noi arme tactice, cu efecte mai limitate decat bombele termonucleare traditionale. Potrivit expertilor, aceasta va avea o importanta deosebita pentru Statele Unite, in contextul descurajarii potentialelor rivali nucleari, precum Rusia si Coreea de Nord.

Uraganul Irma face victime in Statele Unite. Declaratia unui roman stabilit in Miami

Uraganul Irma face prima victima in Statele Unite. Un barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost izbita de un copac. Este al 23-lea deces provocat de Irma. Lumea este fortata sa nu iasa pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )