Libnet.ro
UNICEF

00:07

11.09 - Se implinesc 16 ani de la cele mai grave atentate teroriste din istoria Statelor Unite ale Americii

B1 B1,
11.09 - Se implinesc 16 ani de la cele mai grave atentate teroriste din istoria Statelor Unite ale Americii

O ceremonie va fi tinuta luni in memoria victimelor din atentatele teroriste produse pe 11 septembrie 2001, la memorialul construit in locul World Trade Center din New York. in dimineata zilei 11 . continuă pe B1

Cele mai grave consecinte ale consumului exagerat de alcool. Din pacate, in Romania, fenomenul a fost scapat de sub control

Consumarea bauturilor alcoolice peste masura poate avea efecte grave asupra organismului. Printre altele, alcoolul incetineste functionarea sistemului nervos, poate provoca boli grave de inima sau accidente vasculare cerebrale.

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

Descoperirea socanta facuta la 16 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie

La 16 ani de la atentatele teroriste considerate drept cele mai sangeroase din istorie, impactul tacut si letal al evenimentelor inca se resimte puternic in randul newyorkezilor. Substantele.

Care sunt cele mai cautate destinatii de toamna

Barcelona, Madrid si Londra se numara printre cele mai cautate destinatii de toamna pentru vacantele scurte, care includ si sfarsitul de saptamana. insa agentiile de turism au oferte si.

Hollywood a inregistrat cele mai mici incasari din ultimii 20 de ani

Hollywood nu mai reuseste sa atinga performantele de alta data din punct de vedere financiar. incasarile de anul acesta al cinematografelor din Statele Unite au fost cele mai mici din ultimii 20 de an.

16 ani de la 11 septembrie 2001: Statele Unite isi plang mortii, in timp ce terorismul ramane o amenintare

Statele Unite comemoreaza astazi 16 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, o zi sangeroasa care a tulburat profund societatea americana si a marcat politica mondiala la inceputul noului mileniu.

Igor Dodon: Tragedia care a lovit SUA in urma cu 16 ani este o pagina plina de durere

Tragedia care a lovit Statele Unite ale Americii in urma cu 16 ani este o pagina trista si plina de durere pentru intreaga istorie contemporana. Pe 11 septembrie 2001, am fost cu totii martorii unui adevar terorismul trebuie combatut astazi, mentioneaza Igor Dodon intr-un mesaj de comemorare si sustinere adresat poporul american, transmite IPN.

FOTO VIDEO Statele Unite comemoreaza 16 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie. Ce impact a avut 9/11 asupra politicii SUA

Statele Unite comemoreaza, luni, 16 ani de la atentantul de la 11 septembrie 2001. Prabusirea turnurilor World Trade Center, un simbol al puterii economice a Statelor Unite, a reprezentat o lovitura fara precedent pentru americani, iar inceputul noului mileniu imbraca haina luptei impotriva terorismului.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )