Libnet.ro
UNICEF

17:15

De 16 ani incoace, Regina Elisabeta a II-a CONSUMA ZILNIC un PRODUS ROMANESC! Stiati asta?!

B1 B1,
De 16 ani incoace, Regina Elisabeta a II-a CONSUMA ZILNIC un PRODUS ROMANESC! Stiati asta?!

Regina Elisabeta a II-a consuma, de 16 ani incoace, zilnic, vin romanesc, sustinand ca sanatatea ei este atat de buna datorita acestui produs. Aceasta consuma un pahar la micul dejun,. continuă pe B1

De 16 ani incoace, Regina Elisabeta a II-a consuma zilnic un produs romanesc

Regina Elisabeta a II-a consuma, de 16 ani incoace, zilnic, vin romanesc, sustinand ca sanatatea ei este atat de buna datorita acestui produs. Aceasta consuma un pahar la micul dejun,.

O fata de 16 ani ranita de adolescentul care a provocat trei accidente grave in Bistrita-Nasaud a murit

O fata de 16 ani ranita intr-unul dintre cele trei accidente provocate vineri seara de un adolescent baut in Bistrita-Nasaud a murit azi-nopate, la spital, scrie News. ro.

De 16 ani, Regina Elisabeta a II-a consuma zilnic un produs romanesc

Inca de acum 16 ani, Regina Elisabeta a II-a bea zilnic vin romanesc. Printul Charles i-a adus prima sticla, iar de atunci, regina nu mai suporta sa bea un alt vin. Regina Elisabeta a II-a sustine.

Regina Elisabeta a II-a, dezvaluiri inedite despre propria incoronare: A fost oribil VIDEO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii 91 de ani) a dezvaluit, intr-un interviu-eveniment pentru BBC, ca lunga ceremonie de incoronare, petrecuta in urma cu aproape 65 de ani, a fost mai mult decat incomoda.

Regina Elisabeta a Marii Britanii, despre ziua incoronarii sale: A fost ingrozitor

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a descris o plimbare ingrozitoare cu trasura ce a avut loc cu ocazia ceremoniilor dedicate incoronarii sale, in 1953, plangandu-se de.

Adolescent de 16 ani arestat preventiv pentru violarea unei fetite de 10 ani. Baiatul i-a cerut sa plece acasa, ba a si batut-o, dar fata ar fi refuzat

Magistratii Judecatoriei din localitatea valceana Brezoi au emis un mandat de arestare preventiva pentru 25 de zile pe numele lui Gheorghe Vladut M. , un adolescent de 16 ani din comuna valceana Caineni. Tanarul este acuzat ca a violat o copila de 10 ani, din aceeasi localitate.

Adolescent de 16 ani, arestat preventiv pentru violarea unei fetite de 10 ani. Baiatul i-a cerut sa plece acasa, ba a si batut-o, dar fata ar fi refuzat

Magistratii Judecatoriei din localitatea valceana Brezoi au emis un mandat de arestare preventiva pentru 25 de zile pe numele lui Gheorghe Vladut M. , un adolescent de 16 ani din comuna valceana Caineni. Tanarul este acuzat ca a violat o copila de 10 ani, din aceeasi localitate.

La doar 16 ani, fiica lui Cindy Crawford, Kaia Greber, apare pe coperta Vogue Paris

Kaia Greber este mai precoce decat mama ei si puncteaza prima coperta pentru Vogue, editia franceza, cu patru ani inainte ca Cindy sa fi aparut pe coperta celebrei publicatii. Kaia este astfel de punctul de a deveni urmatorul mare Top Model al lumii.

Alcoolemia uriasa descoperita de medici la adolescentul de 16 ani care a furat camioneta parintilor si a ucis o tanara

Un tanar de 16 ani a luat camioneta parintilor si a lovit trei grupuri de copii, omorand o adolescenta de 16 ani. Acesta bause inainte de a se urca la volan, ajungand in coma alcoolica la spital. Oamenii legii au avut un soc cand au vazut ce alcoolemie avea tanarul.

Bistrita-Nasaud: Tanarul de 16 ani care a provocat trei accidente pe DN17 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Tanarul de 16 ani din judetul Bistrita-Nasaud care vineri seara s-a urcat baut la volanul unei camionete si a accidentat sase pietoni de-a lungul DN 17 a primit, duminica, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )