Libnet.ro
UNICEF

09:30

La 16 ani a murit dupa ce si-a mancat parul din cap. La autopsie, medicii au gasit ceva si mai socant

Antena3 Antena3,
La 16 ani a murit dupa ce si-a mancat parul din cap. La autopsie, medicii au gasit ceva si mai socant

Jasmine, o fetita de 16ani, din Skegness, Marea Britanie a ajuns la spital pentru ca se simtea rau. Medicii au constatat ca fata suferea de peritonita. Realitatea era de fapt mult mai grava. Micuta. continuă pe Antena3

Bacau: Sotia unui preot a murit dupa ce s-a aruncat din ambulanta cu care era dusa la spital / Pintea: Asistenta trebuia sa stea cu pacientul in spate

O femeie de 41 de ani, sotia unui preot din municipiul Bacau, a murit, miercuri, dupa ce s-ar fi aruncat din ambulanta cu care era transportata catre spital, dupa un accident. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, potrivit Mediafax. Ministrul Sanatatii considera ca in acest caz nu au fost respectate protocoalele si cere masuri drastice, potrivit stirileprotv. ro.

Ministrul Sanatatii, despre cazul femeii care a murit dupa ce a cazut din ambulanta: Nu s-au respectat regulile, trebuie sa aplicam pedeapsa cea mai drastica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul femeii de la Bacau care a murit dupa ce a cazut din ambulanta cu care era.

Florian Walter a murit dupa ce suferise un atac cerebral

Florian Walter a murit, duminica, in jurul orei 22:00, la numai 56 de ani. Cel care a fost investitor la Dinamo, Petrolul si Universitatea Cluj se afla in stare critica la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, potrivit digisport. ro.

Cel putin opt persoane au murit dupa ce o ambarcatiune s-a scufundat in Uganda

Autoritatile din Uganda au anuntat ca au recuperat opt cadavre, iar mai multe persoane sunt date disparute, dupa ce o ambarcatiune care transporta mai multi membri ai unui club local de fotbal s-a scufundat in largul Lacului Albert, relateaza Mediafax, citand CNN.

DigiSport: Vedeta care s-a dezlantuit pe retelele de socializare, dupa ce a vazut ultimul episod din Game of Thrones

Sloane Stephens 26 de ani) nu a ascuns niciodata faptul ca este o fana inraita a serialului Game of Thrones. Sportiva din SUA s-a dezlantuit pe retelele de socializare, dupa ce a urmarit ultimul episod al productiei care s-a bucurat de un succes urias in toata lumea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )