Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministrul Sanatatii, despre cazul femeii care a murit dupa ce a cazut din ambulanta: Nu s-au respectat regulile, trebuie sa aplicam pedeapsa cea mai drastica (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, despre cazul femeii care a murit dupa ce a cazut din ambulanta: Nu s-au respectat regulile, trebuie sa aplicam pedeapsa cea mai drastica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul femeii de la Bacau care a murit dupa ce a cazut din ambulanta cu care era. continuă pe B1

Bacau: Sotia unui preot a murit dupa ce s-a aruncat din ambulanta cu care era dusa la spital / Pintea: Asistenta trebuia sa stea cu pacientul in spate

O femeie de 41 de ani, sotia unui preot din municipiul Bacau, a murit, miercuri, dupa ce s-ar fi aruncat din ambulanta cu care era transportata catre spital, dupa un accident. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, potrivit Mediafax. Ministrul Sanatatii considera ca in acest caz nu au fost respectate protocoalele si cere masuri drastice, potrivit stirileprotv. ro.

Ministrul Sanatatii, anunt despre alimentele interzise scolarilor si prescolarilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata despre alimente nesanatoase, precum margarina sau mezeluri, care se dau copiilor la unele gradinite, ca al.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata de intoarcerea medicilor in tara, ca in timp se va rezolva, dar asa cum nici spaga nu o poti.

Mesaj important transmis de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, medicilor de familie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis, duminica, medicilor de familie, cu prilejul zilei acestora, ca vrea sa intareasca medicina preventiva, mentionand alocarea, in 2019, a unui buget majorat cu.

Faze tari: Povestea femeii care s-a maritat cu un pod vechi de 600 de ani. Este stabil si puternic; in ce oras ar putea fi amendati pietonii care traverseaza strada cu ochii in telefon; S-au pocit ca sa arate ca vedeta preferata

Recompensa pe care o primeste cel care va descifra acest mesaj vechi de 230 de ani. Plougastel, un sat din. A lipit zeci de biletele pe masina fostei iubite. Iata mesajul transmis de tanarul ranit in orgoliu. Parasit de iubita, un tanar din Buzau a.

Calin Popescu Tariceanu, despre cazul Valea Uzului: Un gest pe care nu pot sa il accept

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a criticat duminica gestul probabil al unor extremisti care au acoperit cu saci de plastic mai multe cruci ale eroilor romani din Cimitirul In.

Ministrul Economiei, despre ajutorul de stat acordat fabricii din Borsec:Alegem companiile de succes, care vor sa se dezvolte

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a vizitat, marti, fabrica de imbuteliere a apei minerale de la Borsec, beneficiara a unui ajutor de stat de circa 30 de milioane de lei, ce vizeaza cresterea capacitatii de.

MINISTRUL ENERGIEI, DESPRE SCUMPIREA GAZELOR ROMANESTI: Industria se va orienta catre importuri

Cresterea importurilor de gaze, ca urmare a faptului ca pretul de productie interna pentru agentii economici a devenit mai mare, nu reprezinta o problema, a declarat, astazi, ministrul roman al Energiei, Anton Anton, in cadrul unei conferinte de profil.

Cel putin opt persoane au murit dupa ce o ambarcatiune s-a scufundat in Uganda

Autoritatile din Uganda au anuntat ca au recuperat opt cadavre, iar mai multe persoane sunt date disparute, dupa ce o ambarcatiune care transporta mai multi membri ai unui club local de fotbal s-a scufundat in largul Lacului Albert, relateaza Mediafax, citand CNN.

Florian Walter a murit dupa ce suferise un atac cerebral

Florian Walter a murit, duminica, in jurul orei 22:00, la numai 56 de ani. Cel care a fost investitor la Dinamo, Petrolul si Universitatea Cluj se afla in stare critica la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, potrivit digisport. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )