Libnet.ro
UNICEF

08:15

16 mii de lei pentru bugetarii din Republica Moldova infectati cu COVID-19 in timpul serviciului

Adevărul Adevărul,
16 mii de lei pentru bugetarii din Republica Moldova infectati cu COVID-19 in timpul serviciului

Angajatii din autoritatile si institutiile bugetare, precum si cei din institutiile medico-sanitare publice care in timpul exercitarii atributiilor de serviciu s-au infectat cu COVID-19 vor beneficia de o indemnizatie unica in marime de 16 mii de lei. O decizie in acest sens a fost adoptata de Comisia pentru Situatii Exceptionale, transmite IPN. continuă pe Adevărul

2.775 de lei, ajutor pentru toti somerii din Republica Moldova

Cetatenii Republicii Moldova care nu au un loc de munca, inclusiv cei care au revenit de peste hotare, pot beneficia de un ajutor de somaj in valoare de 2775 de lei lunar, indiferent de faptul daca au realizat sau nu stagiu de cotizare pe teritoriul tarii in ultimele 12 luni. Ajutorul va fi acordat tuturor somerilor doar pe perioada in care Republica Moldova se afla in stare de urgenta, informeaza IPN.

inca un medic din Republica Moldova a murit din cauza COVID-19

Inca un medic din Republica Moldova a murit dupa ce a fost infectat cu COVID-19. Este vorba despre medicul radiolog Valeriu Pripa, in varsta de 59 ani, care activa in cadrul clinicii private Repromed din Chisinau.

Apel public privind sporirea nivelului de protectie a lucratorilor medicali din Republica Moldova

Asigurarea conditiilor rezonabile de protectie individuala, de comun cu testarea in mod prioritar si periodic a personalului medical, trebuie sa constituie o prioritate pentru autoritati si sa inceapa a fi aplicata intr-un timp cat mai scurt posibil. Aceasta, in conditiile in care personalul medical este grupul profesional cel mai expus riscului de a face o forma mai grava de COVID-19.

Alti 17 medici din Republica Moldova au fost infectati cu COVID-19

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a comunicat ca in ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe si au fost confirmate 86 de cazuri noi de infectie cu noul coronavirus. Dintre acestea, sapte cazuri sunt de import si 79 cu transmitere locala. Printre cazurile confirmate sunt 17 lucratori medicali, sapte dintre care sunt din spitalul raional din Stefan Voda.

240 de medici au fost infectati cu COVID-19 in Republica Moldova

In Republica Moldova au fost raportate 240 de cazuri de infectie de COVID-19 in randul medicilor, din totalul de 872 de medici care au fost testati la noul coronavirus. Anuntul a fost facut duminica, 5 aprilie, de catre presedintele Igor Dodon.

Republica Moldova a ajuns la un bilant de 215 medici infectati cu COVID-19

Premierul Ion Chicu a anuntat ca in Republica Moldova, in total, 215 de lucratori medicali s-au infectat cu COVID-19, dintre care jumatate sunt in Stefan Voda si Soroca. Pe parcursul zilei de sambata, 4 aprilie, au fost inregistrate 46 de cazuri noi de contaminare cu coronavirus in randul medicilor Stefan Voda - 21 de cazuri, Soroca - 25).

inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova pe parcursul zilei de sambata, 4 aprilie. Este vorba despre doua femei din Chisinau, in varsta de 65 si, respectiv, 57 de ani. Toto sambata, si-a pierdut viata o tanara de 27 de ani din Tiraspol si un barbat de 79 de ani din Chisinau. Bilantul total al deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 12.

Al noualea deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova

In Republica Moldova, a fost inregistrat al noualea deces provocat de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 79 de ani, internat la Spitalul Clinic Republican. Despre aceasta a anuntat ministra sanatatii, muncii si protectiei sociale, Viorica Dumbraveanu, dupa sedinta Punctului National Focal, transmite IPN.

Arctic doneaza electrocasnice in valoare de 1,4 milioane lei pentru spitalele din Romania

Compania Arctic doneaza produse electrocasnice Beko in valoare de piata de 1,4 milioane lei pentru cadrele medicale si pentru spitalele din Romania.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )