Libnet.ro
UNICEF

01:05

169 milioane euro pentru modernizarea drumului dintre Focsani si Targu Secuiesc

România Liberă România Liberă,
169 milioane euro pentru modernizarea drumului dintre Focsani si Targu Secuiesc

Iulian Matache, ministerul Transporturilor, a declarat, vineri, ca modernizarea Drumului National intre Focsani si Targu Secuiesc va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, in urma unor lucrari in valoare de 748 milioane lei. continuă pe România Liberă

169 milioane euro pentru modernizarea drumului dintre Focsani si Targu Secuiesc. Cine a platit

Iulian Matache, ministerul Transporturilor, a declarat, vineri, ca modernizarea Drumului National intre Focsani si Targu Secuiesc va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, in urma unor lucrari in valoare de 748 milioane lei.

BERD imprumuta Digital Cable Systems 10 milioane euro pentru investitii in retelele TV si broadband

BERD acorda companiei Digital Cable Systems, al patrulea mare furnizor de servicii de televiziune prin cablu din Romania, un al doilea imprumut in valoare de 10 milioane de euro, pentru investitii in extinderea si modernizarea retelelor TV si broadband si a serviciilor digitale si de Internet. Valoarea totala a proiectului de investitii al Digital Cable Systems va fi de pana la 28 de milioane de euro.

BERD imprumuta Digital Cable Systems cu 10 milioane euro pentru investitii

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda companiei Digital Cable Systems DCS), al patrulea furnizor de servicii de televiziune prin cablu din Romania, un al doilea imprumut in valoare de 10 milioane de euro, pentru investitii in extinderea si modernizarea retelelor TV si a serviciilor digitale si de internet, potrivit unui comunicat BERD.

BERD imprumuta Digital Cable Systems 10 milioane euro pentru investitii in retelele TV si broadband

BERD acorda companiei Digital Cable Systems, al patrulea mare furnizor de servicii de televiziune prin cablu din Romania, un al doilea imprumut in valoare de 10 milioane de euro, pentru investitii in extinderea si modernizarea retelelor TV si broadband.

Modernizarea drumului Focsani - Targu Secuiesc se va termina in acest an. Reabilitarea a inceput in 2007, costurile se ridica la 748 de milioane de lei

Modernizarea Drumului National 2D, intre Focsani si Targu Secuiesc, va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, in urma unor lucrari in valoare de 748 milioane lei, a anuntat vineri, Ministerul Transporturilor.

Credit sindicalizat de 127 milioane de euro pentru grupul farmaceutic A and D Pharma

BRD-Groupe Societe Generale si UniCredit Bank acorda A and D Pharma, grup farmaceutic din Romania, un credit sindicalizat in valoare totala de 127 milioane de euro.

BRD-Groupe Societe Generale si UniCredit Bank acorda un credit sindicalizat de 127 milioane de euro grupului farmaceutic AD Pharma

BRD-Groupe Societe Generale si UniCredit Bank acorda AD Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania, un credit sindicalizat in valoare totala de 127 milioane de euro. Finantarea, acordata pentru o perioada de trei ani, este de tip club.

Program de 222 de milioane de euro pentru consolidarea cooperarii in regiunea Dunarii

Reprezentata in Romania a Comisiei Europene a anuntat ca a fost adoptat Programul de cooperare transnationala pentru regiunea Dunarii care va avea ca elemente centrale stimularea inovarii si a spiritului antreprenorial, conservarea patrimoniului natural si cultural din regiunea Dunarii, imbunatatirea conectivitatii si sprijinirea tranzitiei inspre o economie cu emisii reduse de dioxid de carbon, informeaza site-ul institutiei, ec. europa. eu.

Raiffeisen, profit in crestere cu 6%, la 48 milioane euro

Raiffeisen Bank Romania a realizat un profit net de 48 milioane euro in primele sase luni ale lui 2015, fata de 45 milioane euro cat inregistra in iunie 2014, reprezentand o crestere de 6%, arata un comunicat remis azi redactiei.

CEC Bank si BEI au semnat acorduri de finantare de 145 milioane euro

CEC Bank si Banca Europeana de Investitii BEI) au semnat, pana in prezent, acorduri de finantare in valoare totala de 145 de milioane de euro, pentru cofinantarea proiectelor IMM-urilor, intreprinderilor de dimensiune medie si administratiilor publice locale, se arata intr-un comunicat al CEC Bank.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )