Libnet.ro
UNICEF

16:00

17 jurnalisti straini care transmit de la protestele din Belarus, lasati fara acreditare de autoritati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
17 jurnalisti straini care transmit de la protestele din Belarus, lasati fara acreditare de autoritati

Autoritatile din Belarus au retras acreditarea pentru 17 jurnalisti straini care au facut transmisiuni de la protestele Opozitiei impotriva fraudarii alegerilor prezidentiale din 9 august de Aleksandr Lukasenka, presedintele ales pentru a sasea oara, scrie Radio Europa Libera. continuă pe Ziarul Bursa

Protestele din Belarus: incep sa se resimta efectele economice, moneda nationala se devalorizeaza iar companiile IT ameninta ca inchid birourile

Devalorizarea monedei nationale, dolarii si euro se rarefiaza pe piata iar societati esentiale din sectorul IT ameninta ca pleaca. Dupa trei saptamani de contestare inedita impotriva presedintelui Lukasenko, economia deja fragila a Belarusului incepe sa resimta efectele, scrie AFP.

Bloggerul care conduce protestele din Minsk de la 500 de kilometri departare: Daca m-as intoarce in Belarus, as fi retinut imediat

O forta din exterior ajuta zecile de mii de oameni care protesteaza fata de regimul autoritar al lui Alexandr Lukasenko in Belarus: un blogger belarus ascuns in Varsovia, relateaza Politico. eu.

20 de jurnalisti straini au fost retinuti abuziv in Belarus

Politia din Belarus a retinut aproximativ 20 de jurnalisti care se pregateau sa relateze joi de la u.

Criza din Belarus: Mai multi jurnalisti de la publicatii straine, intre care BBC si AFP, au ramas fara acreditari

Autoritatile din Belarus au retras sambata acreditarea mai multor jurnalisti ai unor publicatii straine, cu o zi inainte de o noua mare manifestatie pregatita de opozitie, care contesta rezultatele alegerilor prezidentiale de la 9 august, transmite agentia France Presse, care se numara printre institutiile de presa vizate.

JENS STOLTENBERG, SECRETARUL GENERAL NATO: Lukasenko trebuie sa respecte drepturile fundamentale ale cetatenilor din Belarus

Secretarul general la NATO, Jens Stoltenberg, i-a cerut astazi presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, sa respecte drepturile fundamentale ale cetatenilor din aceasta tara, si a spus ca este nejustificata folosirea Aliantei drept scuza pentru represiune.

5 povesti legendare care vor fi reconsiderate politic dupa protestele din SUA

Ca reactie la protestele americane ale activistilor neo liberali impotriva rasismului si discriminar.

Ungaria isi inchide granitele pentru cetatenii straini care intra in tara nejustificat

Ungaria isi va inchide frontierele pentru straini de la 1 septembrie pentru a limita cresterea numarului infectarilor cu noul coronavirus, iar ungurii care se intorc in tara din strainatate vor trebui sa intre in carantina, a anuntat vineri seful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters, preluata de Agerpres.

Acest algoritm care identifica tiparele din vise poate avea un impact major in sanatate mintala

Cercetatorii declara ca au creat un instrument care identifica si cuantifica personajele, interactiunile si emotiile din visele oamenilor si care i-ar putea ajuta pe psihologi sa.

Sora primarului a ales sa candideze impotriva fratelui. Care este motivul din spatele acestei decizii

Sora primarului unei comune din Suceava candideaza impotriva fratelui ei la alegerile locale care vor avea loc la sfarsitul lui septembrie. Initial, actualul primar a ajuns in aceasta functie fiind pe lista PSD,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )